slide show

Agnes - Sista försöket!

Gör ett sista försök till det här med att blogga. Har gått käpprätt åt h*lvete för mig att blogga vilket ni kanske märkt men jag hinner bara inte. Men ger det ett sista försök iallfall, ni kan ju komma med förslag på vad ni vill läsa osv:)
 
Har hänt en himla massa sedan jag bloggade sist. Bell är såld och Bella har köpt en ny super fin ponny som heter Top Model. Vannis har ju satts igång igen, hon var helt tokig första gången jag red vilket reulterade i att jag föll av 2 gånger. Gled mest bara av så det gick bra.Men hon är iallfall finare än före vilan. Hon är så himla positiv och tycker allt är kul. Hon hoppar som en gud dessutom! Är så roligt.
 
Nu under jullovet har vi mest ridit ut. Man måste ju passa på medans man kan rida då det är ljust. Vannis har lyckats nocka mig två gånger under våra uteritter, så med andra ord är hon helt galen :') Under tiden jag inte bloggat har jag också lyckats flyga in i en lyktstolpe..  Yes ni läste rätt - en lykstolpe..
Det resulterade i nå spruckna revben men hade tur i oturen, hade kunnat gå myycket sämre. Ponnyn har alltså varit helt bananas under tiden jag inte bloggat. Men det är kul att hon har livsglädje :')
 
Bjuder på några bilder Nelly fotade på mig och Vannis. Hon var väldigt busig och spänd men fin ändå, min sits går ju dock att disskutera haha
 
Som ni kanske ser är hon lite pigg haha:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback