slide show

Hannah - Is

Just nu är vädret verkligen dåligt.. Lisel har vilat i en vecka pga att hon har tappat en sko. Idag fick hon på sig den igen och jag har även bytt lite sömmar och fixat helt själv med hennes hovar! är lite stolt över mig själv att jag vågade och det blev faaktiskt riktigt bra! :D
 
Som tur är fick hon på sig skon idag för just nu är det bara is exakt överallt. Is med vatten på och vi har inte sandat utanför stallet just nu heller. Tur hon fick skon på sig som sagt! 
 
Vi får väl se om jag kna rida imorgon eller om det bara är is. Jag vill inte ta ut henne onödigt mycket när underlaget är is med vatten på, det är så halt att man halkar nästan även fast man har broddar. I helgen när det är ljust ska jag försöka hitta någon äng att rida på så man kanske kan trava lite grann. Jag har även börjat typ tvångsmata Lisel.. hon har tappat vikten lite och just nu får hon väldigt mycket mat! hon äter ca 17 kg hö per dag, 1 kg grov 125, 1 kg lusern pellets och 1 kg lusern mix. Hon får verkligen inte tappa vikten igen hon ser så hemsk ut då..
 
När jag just började rida henne hade hon en sån period och hon ser inte alls trevlig ut då. Ni ser ju själva
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback