slide show

Hannah - piggelin

Som vanligt är lisel väldigt pigg och busig och idag fick vi det på bild.. red lite lätt dressyr på banan och försökte bara få igenom henne lite i kroppen. Det märktes att gårdagens pass tog lite på henne så hon fick gå ganska lugnt. Men hon är ju så mycket energi så hon studsar och far. Jag red med sporrar för att hon har försökt komma undan lite tidigare och skiter i skänkeln när jag försökt flytta henne. Nu blir hon istället sur när hon måste flytta så man måste vara jätte försiktig med sporrarna annars sparkar hon bakut haha..
 
Hon var ganska stark i höger men släppte ganska fort efter och blev mjuk. Jag red mest på fyrkantsspåret och försökte hålla henne rakriktad. Jag rider ofta på volter för att mjuka upp henne så jag tyckte att de behövdeslite variation. Emelie var med till stallet som vanligt och fick även testa rida Lisel lite i skritt och trav. Hon ska förmodligen köpa sig en storhäst och vill hinna lära sig rida lite storhäst eftersom hon bara ridit ponnysar förut nästan. Det gick iallafall riktigt bra för dom, hon fick Lisel att gå i en lugn trav där hon kunde vila på steget.
 
Imorgon är det Jul! Jag gissar på att Lisel kommer få vila eftersom vi ska bort ganska tidigt. Kanske att hon får en liten prommis och bli lite borstad. Lisel har även fått inviga sin julklapp idag! Ett superfint nytt Eskadron schabrak. Var flera månader sen jag köpte ett schabrak så jag tyckte att nu till jul kunde jag unna oss ett. Det är schabraket jag har på bilderna! :)
haha somsagt är vissa bilder inte jätte fina..
 
Emelie och Lisel
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback