slide show

Hannah - Taggade inför lottakurs!

Nu är jag anmäld att hoppa för Lotta sjöberg v.3 på lördagen. Det kommer verkligen bli jätte kul att få rida för en tränare igen. Dock har jag inte hoppat lisel ordentligt sen jag tävlade i oktober så hon kommer nog inte att ha hoppat på några månader innan kursen. Men jag tror det går bra endå! Håller iallafall på att sätta upp hennes kondis ordentligt nu igen när det äntligen gå att rida. Jag har kört ganska korta med intensiva pass med henne. lång uppvärmning i skritt och sedan galoppjobb. 
 
Idag red jag på ängen där hästarna står på sommarbete där hon fick busa av sig. Hon har ju haft så mycket energi nu när hon haft en liten vintervila. Hon har inte gått att rida nästan för hon hoppar bara upp i luften hela tiden. Men idag red jag med fast martingall och började med att låta hon busa i galopp i snön i ca 15 minuter vilket hon tyckte var väldigt roligt men samtidigt jobbigt.
 
Eftet det så skrittade jag iväg till ridbanan där jag jobbade henne lite i galopp men mest i trav och försökte få henne i en låg form. Hon var lite trött i kroppen av busandet men hon var riktigt fin. Innan underlaget blev så dåligt var Lisel i toppform. Helt otroligt då fin hon var i dressyren då. Så tanken är att få igång henne så igen innan lottaträningen.
 
Jag har varit med emelie sen i fredags och vi har varit i hennes mammas stall (dit Lisel ska flytta) och det är verkligen ett jätte mysigt stall. Jag tror både jag och Lisel kommer trivas bra. Emelies mamma är ytterst noga med hästarnas vård och det luktar inte ens häst i stallet. Där tror jag Lisel kommer trivas med en liten b-ponny som ska bli en trickponny i sommar och även med ett busigt kallblod.
 
En rolig nyhet som jag ska berätta är att jag kommer att kunna tävla hur mycket jag vill i sommar! Eftersom jag komemr ha tillgång till en transport! :D Emelie har en ganska stor boogie någon umesläp variant som är lite äldre men nybytt golv och väldigt fräsh på insidan. Utsidan är dock inte vacker alls eftersom färgen har börjat bli bortskrapad för ommålning. Vilket kommer bli mitt och emelies projekt under våren. Vi ska även fixa gummimellanvägg i den så Lisel kan åka :D Emelie kommer ha häst i sommar som hon ska utbilda och tävla upp till 110. Så vi kommer att åka och tävla tillsammans i sommar. guuuud så kul sommar jag och Lisel kommer att få ha, jag längtar!
 
Lisel är förövrigt väldigt fin i hullet just nu! ska försöka hålla henne så här för just nu är hon alldeles lagom:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback