slide show

Hannah - Fixad praktikplats!

Idag kom min duktiga hovslagare och satte på Lisel sina vinterskor! det var välbehövligt nu när typ marken består av endast is..:/ blev en lång kväll i stallet eftersom jag hade kvällsjour och skulle även fara ut och skritta en sväng.
 
Men något roligt jag har att  berätta är att nästa vecka har jag praktik och somvanligt är jag ute i tid...haha eller inte. Fixade alltså platsen idag och skulle ha gjort det för 2 veckor sedan senast.. haha ååhhh jag är riktigt bra på att skjuta upp saker.. samma med skolarbetet, har 4 inlämningar och snart 5 som jag hat tänkt göra i helgen. I helgen ska jag vara dukig, fixa skolarbete och även rensa bland kläder och hästsaker! en Fixar-helg för min del!
 
Hursomhelst.. tillbaka till praktiken, Jag och min närmsta klasskompis Anna ska nämligen få vara på en Ranch här i min by som kallas "Thorells morgan Ranch" under nästa vecka. Jag tror det kommer bli otroligt lärorikt och kul. Där håller dom på med western och massor av trickträning. Dom har även varit med i Talang alltså Tv-showen med deras hästar och brukar ha massor med uppvisningar. Jag längtar verkligen och jag tror att jag kommer få lära mig så otroligt mycket om etologi, det är även ett ämne om vi ska börja läsa nu i skolan! guuuud så kul. Alltså jag trodde faktiskt inte att skola kunde vara roligt men jag hade så fel, när det är sånna här ämnen ska jag verkligen lyssna nogrannt och ta in allt.  Här är en länk till Thorells hemsida för er som kanske vill se! 
http://www.thorells-morganranch.se/
 en mobil-bild på hjärtat idag när hon fått sina nya skor!
 
 
bjuder även på en film från när dom från min praktikplats var med på TV
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback