slide show

Hannah - lite utmattad

I lördags red emma och det hade tydligen gått jätte bra! så roligt:)
Sen på söndag då jag kom och skulle rida var hon inte sig själv, hon kom inte i hagen när jag ropade och hon ville inte att jag skulle röra henne alls.. hon var typ rädd för mig? jag red iallafall och hon kändes lite matt så jag red inte så länge. 
 
Måndag red jag på banan en sväng och hon kändes fortfarande lite matt, inte konstigt eftersom hon gått rätt hårda pass nu ett tag, så jag hoppade av henne och busade med henne i rundkorallen som avslut. jag bestämde mig även för att hon ska få en "vilovecka" i veckan. Hon ska bara gå kravlösa pass i skritt och kanske lite trav.
 
 
Idag tog jag ner henne till ridbanan och släppte henne lös, Efersom hon fått försig att typ vara rädd för mig av någon anledning så måste jag träna upp förtroendet för henne igen, jag tror jag gett henne lite stötar när jag tagit av henne täcket och även när jag skulle borsta henne i ansiktet en gång, hon är ju så himla känslig så hon glömmer inte sånna småsaker i första taget. Hon vill inte ens äta godis från min hand.. Så jag har tränat henne endast idag. Släppte henne lös på våran otroligt stora ridbana och busade runt med henne lite, tränade lite inkallning och lite lätta tricks som stanna,backa,kom,puss och vinka från marken för det tycker hon är busenkelt och roligt. Jag fick henne även att våga ta godis från handen.
 
I slutet hoppade jag upp och red i hansring för första gången på flera månader och shiiit vilken comeback vi gjorde. Hon var helt klockren i både skritt och trav. Otroligt så lydig hon var. Det märktes att hon tyckte det var en rolig dag  med lite ny träning. Sen att få gå runt lös uppskattades. Busade upp henne så hon sprang lite, och ridplan är ju så stor så hon får verkligen utrymme att få röra sig fort om hon känner för det. 
 
Imorgon blir det nog en mysig prommenad efter vägen hade jag tänkt.
10/10 stjärnor till Lisel idag!
Hon som står mig närmast hjärtat <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback