slide show

Hannah - LOOOV

Underlovet har jag varit hemma i skellefteå  i 4 dagar, det har verkligen varit roligt att få träffa mina kompisar! Har till och med hunnit vara med Agnes som jag delar bloggen med!:D Under dessa dagar har Lisels skötts av en tjej som heter Olivia. Hon är 12 år men otroligt duktig, hon har fått rida Lisel för mig nån gång på banan och hon red dessutom på hackamore och det såg faktiskt riktigt bra ut!
 
Olivia är väldigt lång därför har hon lätt att rida storhäst! Iallafall så har hon bara skrittat Lisel, hon hade travat lite nån dag men annars bara skrittat ut på hackamore barbacka i ca 1 timma per dag. Perfekt att Lisel får ta det lite lugnare och bara mysiga skogsritter ibland. Olivia bor även nära stallet så hon kan gå dit på bara typ 10 minuter. 
 
Igår så red jag lite lätt på banan. Skrittade först länge sen fattade jag galopp direkt och galopperade en väldigt kort galopp för det var inte så jätte bra underlag så hon fick gå sakta i alla  gångarter. Idag är det betydligt bättre ute det är ganska varmt. Jag ska se hur det ser ut på banan. Om det är bra så tänkte jag markarbeta lite. 
 
Imorgon kommer äntligen hovslagaren hit så Lisel får sina vinterskor!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback