slide show

Hannah - utveckling

Fredag skrittades Lisel av min skötare olivia eftersom jag red ett riktigt ordentligt dressyrpass på henne i Torsdag fick hon ta det lugnt. I Lördags fick Lisel ett lättare dressyrpass på banan i trav och skritt av Olivia och det hade tydligen gått jätte bra. Så roligt att se att båda 2 trivs med varann så jag kan åka iväg med gott samvete.
 
Igår fick Lisel en vilodag och idag blev det att dressyrpass på banan, barbacka såklart! Jag skrittade fram ganska länge sen började jag jobba henne en del i skritten och från det började jag galoppera och jag hann galoppera ungefär 2 varv på banan innan jag verkligen fick en sån här "wow-känsla" Det var otroligt! Hon gick inte det minsta på bogarna utan verkligen på bakdelen. Men samtidigt var hon lång och låg. Hon frustade massor och var inte alls stark. Jag var tydlig med yttertygeln och innertygeln fick iprincip glappa. Jag behövde bara hålla ett jätte försiktigt stöd. 
 
Otroligt så fin hon blivit i dressyren just nu. Idag kännde jag verkligen att det går frammåt men mitt lilla dressyrprojekt. Helt otroligt så fn hon var. Blir alldeles varm i hjärtat av sånna här ridpass då jag verkligen får vara stolt över min insats. Hon har börjat bli musklig igen nu sen fölet då hon tappade en del.
 
Dagen avslutades med mamma på Max med god mat, en perfekt dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback