slide show

Hannah - Lyckan bara fortsätter

Tog bussen direkt eftr skolan till stallet idag, käkade middag och fixade stallet. Sen gick jag och 5 andra tjejer och byggde fram lite hinder. Idag var det markarbete på schemat!
 
Underlaget var lite hårt så blev inga höjder, Vi hade 5 studs efter en långsida. Det var kryss som vi höjde på max och breddade så hindret var väldifr långt och såg lite spännande ut. Det var 3,5 meter mellan så man fick ha en ganska stor galopp.
 
De flesta hästarna stannade första gången och även Lisel för det var så konstiga kryss. Andra gången så tänkte hon stanna men jag röt och då hoppade hon utan att tveka. Efter jag rytit en gång hade vi ett väldans flyt hela passet. Det var först 3 studs sen byggde vi upp tll 5. Lisel var klockren! Första sprången höll jag henne lite förmycket så hon fick jobbigt att nå fram mellan studsen när hon kom så nära in men Emma sa att jag skulle låta henne hoppa större in och det gick så otroligt bra! Det var ganska svårt men gud så kul det var, det flöt verkligen på bra och jag fick bara njuta över att rida min pärla.
 
Sen andra långsidan hade vi bommar som låg som ett M. Där skulle man rida över en bom sen volt och på nästa men istället tränade jag att sätta henne ordentligt på plats och rida lite sjuka svängar det var så himla snäva svängar om man gjorde på mitt sätt. Det är så kul på Lisel för hon är så välrden och utbildad så hon klarar att gå i en så kort galopp och rida dessa snäva svängar. Vivar totalt 6 tjejer som hoppade, dock mest jag och emma som hoppade eftersom vi var dom enda hoppryttarna där. Iallafall så svävar jag på moln för tillfället efter sjukt underbara pass 3 dagar i rad nu! Imorgon ska jag skritta ut barbacka i skogen och bara mysa. 10 stjärnor till mitt hjärta idag!
 

Kommentarer
Postat av: Ebba

Sjukt bra video :')

2014-10-22 @ 00:06:56
URL: http://ridtravare.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback