slide show

Hannah - Massor med Snö

Har inte hunnit uppdatera på ett tag men iallafall tidigare i veckan har jag och emma varit iväg till sandtaget och klättrat, Ena dagen var jag dum nog att rida berbacka dit och jag kan säga att det var ganska svårt att hålla sig kvar när ma klättrade barbacka haha.. Sen frös underlaget så det gick inte att vara på banan, men det fanns några sandvägar i skogen med så djup sand att de inte förs så där kunde man  galoppera. 
 
Lisel har haft en riktigt "damp vecka" just nu haha.. hon var varit så pigg att hon bara hoppar fram och är mer i luften än på marken. Mamma skulle gå ut och gå med henne men slutade med att det var Lisel som gick med mamma. Jag har fått ta hand om henne själv för ingen har kunat hantera henne för att hon varit så pigg. Drog ner ännu mer på kraftfodret och de gjorde stor skillnad.
 
Idag har det toksnöat hela 2 dm har kommit. Det hade ju varit så underbart! OM MAN HADE VINTERSKOR...... Nu kan jag inte ens skritta henne för hon får bara styltor.. jag har skrivit till min hovslagare så jag hoppas han kan sko henne snarast! tävling på lördag och jag har inte hoppat bana på typ 2 månader.. ååh verkligen inte flyt just nu och jag är verkligen inte redo.. om jag har tur lyckas jag få mig in till ridhuset på tisdagkväll. Får ju gratis manegekort av skolan. Hoppas verkligen jag lyckas få mig in så jag kan få hoppa innan tävlingen... Om jag har tur så löser allting sig, det brukar alltid göra det. men jag är endå nog orolig. Hoppas faktiskt att snön tinar bort till imorgon, det ska ju bli hela 8+ till veckan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback