slide show

Hannah - Hoppningen

I söndags var det min födelsedag och det firade jag på absolut bästa sätt! genom att hoppträna.
 
Min duktiga Lisel gick in i transporten efter bara några få försök. Själva hoppningen blev väldigt enkelt jag byggde upp en linje kryss till räcke där det var 2 galoppsprång sedan bygged jag upp en oxer som jag fick trän på att rida ur sväng från spåret när jag hoppade.
 
Själva linjen gick riktigt bra att hoppa. Något taggad var hon väl men hon var riktigt fin. Hoppade även 2 språng på 120 på räcket. Oxern hoppade jag bara upp till 1 meter. Men jag hade en väldigt bra känsla faktiskt. Jag tog sedan bort krysset och då kunde jag rulla på räcket och sedan direkt på oxern set blev som att hoppa på en stor volt. Hoppade räcket på 110 de flesta gångerna. Tränade bara på att se avstånden och känna mig säker. Lisel hade ett otroligt sug mot hinderna men jag får faktiskt berömma mig själv för att jag faktiskt inte av ren reflex höjde handen och blev stumm. Utan jag var klar i handen och mjuk! 
 
Jag har film från hoppningen men det blev något konstigt med formatet så det går inte att ladda upp i movie maker...  jag ska försöka fixa till det sen när jag har tid och ork. Igår gick jag bara ut och prommenerade med Lisel i 20 minuter eftersom jag gissar på att hon hade ganska mycket träningsvärk.
 
Idag red Olivia (Lisels skötare) henne på banan, det hade tydligen gått jätte bra. Idag på skolan red jag en skäck färgad D-ponny som heter Bella Mi. Vi hade markarbete och tränade mycket på olika sitser. Det var en rolig övning när det var viktigt att ha hästen på plats och att den lyssnade på hjälperna. Bella var riktigt fin, Jag har aldrig ridit henne förut men det gick riktigt bra:D
2 printade bilder från filmen som är från hoppningen i söndags!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback