slide show

Hannah - Underlaget

Sån jäkla otur med underlaget den här vintern.. blir verkligen irriterad. Nu är det bara is igen. Det går att rida på en "8-volt" på banan men resten är bara blank is..
 
I måndas fick Lisel en vilodag och i tisdags red jag på banan. Red på 8-volten där det fortfarande var snö och galopperade för det mesta. Tränade på att hon inte skulle flyta iväg i galoppombytet för hon vill gärna öka galoppen typ i 3 språng innan bytet. Jag tränade också på ordentliga tempotävlingar. Ungefär en hel långsida finns också med snö på banan där jag gjorde stora tempoväxlingar för att få henne att vara framme för skänkeln. En väldigt lydig och fin häst.
 
På skolpraktiken i måndags red jag Corville. Planerna är ju att jag ska ut och tävla honom lite i år. Jag red i manegen iallafall och tränade mycket på öppnor/slutor. Jag försökte få honom så mjuk och låg som möjligt och det gick så himla bra. Fick lite tips av en anställd på skolan som heter kicki och det var verkligen bra tips. Det är så kul när man känner att det går frammåt.
 
På skolan i tisdags red jag en fin dressyrhäst som heter Amor. Det blev ett väldigt hårt pass för en dressyrtränare så jag fick kämpa ganska mycket. Men jag fick även beröm för at min sits blivit mycket bättre. Vilket jag jobbat mycket på. Jag fick rida mycket på volter i olika storlekar i uppvärmningen och mot slutet tränade vi  på rakriktning.
Ett väldigt lärorikt pass som jag känenr att jag fick ut mycket av.
 
Igår (Onsdag) krigade jag mig iväg till skolan trots att jag var sjuk så jag fick väl inte så jätte mycket gjort.. Fick sedan hämtning på skolan vif halv 5 och for och mockade åt Lisel. Sen direkt hem och äta och sen somnade jag vid 9 på kvällen. Så skönt att somna tidigt! Idag är jag hemma från skolan och vilar eftersom jag är så otroligt förkyld.. Lisel får vila idag men imorgon ska jag försöka rida ut henne i skogen en sväng.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback