slide show

Agnes - Hoppträning.

Idag hoppade jag och Vannis lite då Altea inte kunde komma. Hon var riktigt taggad när hon såg det var hinder i manegen. Började med att travhoppa och hon kom verkligen upp med ryggen bättre än vanligt. Känns kul när allt "jobb" ger resultat. Har ju hoppat mycket studs, markarbete osv. Sen längde vi så kom jag i galopp istället och till en början var både jag och hon lite för pigga och hade lite för bråttom. Då hoppade hon inte speciellt bra med ryggen eftersom hon bara hoppar på fart och inte styrka. Men efter ett tag så lugnade vi båda ner oss och genast blev fick hon luftigare språng och hoppade mycket mer med ryggen. Stort tack till Agnes W som hjälpte mig idag. Är alltid bra att ha nån på marken som kan ge en tips!
 
Hela Januari ska jag träna för Erica Cox en gång i veckan. Det blir nog super bra då jag tränat för henne ganska mycket så hon känner mig och Vannis. Sen så är hon jätte duktig också. 
Imorgon skulle Altea komma och rida istället så då blir det nog lite dressyr på utebanan för dom två. Det blir nog super bra:)
 
Film från idag finns på min instagram, dock är det från dom första sprången så hon hoppade inte lika fint som i slutet, men hon är fortfarande fin:')

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback