slide show

Hannah - för pigg för sitt eget bästa

Idag tänkte jag bara fara ut och mysa barbacka och på hackmore ett lätt paas utan krav ute i skogen. Men det var inte det Lisel tänkt tydligen. Hon var helt galen. Alltså då menar jag verkligen galen, Hon var så spänd och tittade på allting och ville stanna hela tiden, sen skulle jag rida över älvsbyvägen för att komma in på den skogsväg jag  skulle rida och när jag väntade på att bilarna skulle köre förbi och då kom en långtradare och då fick hon något anfall och bara började hoppa på stället, sedan reste hon sig rakt upp hoppade på bakbenen,sparkade rakt ut och var allmänt galen.Det ger ingenting att bli arg. Utan bara lugna henne och sedan rida över vägen.
 
När jag kommit på andra sidan och fått henne att iallafall hålla sig på marken så började hon galoppera på stället i skrittfart och sparkade rakt ut och hoppade runt som en annan tok. Haha så går det när man låter sin häst vila och förväntar sig ett lugnt pass ute.. Blev att rida tillbaka till ridbanan där hon fick galoppera av sig. 
 
Jag blir inte rädd när hon gör så här, men idag kände jag att jag nästan inte hade någon kontroll över henne för hon blev så stark, jag hade ju bara hackamore. Trodde nästan att jag skulle flyga av faktiskt haha..
 
Lisels skötare ringde nyss och hon skulle till stallet med sin kompis Ronja som har sin ponny där, hon var sugen på att gå ut och gå med Lisel men jag sa att hon kunde skritta henne, Tydligen är hon jätte snäll med olivia  som hon heter så det blir bra att hon får komma ut och skritta av sig innan natten, lite skritt mår dom alltid bra av:D
 
Imorgon ska jag till skelleteå och hoppträna för Lotta Sjöberg, om nu Lisel går in i transporten.. men det hoppas jag hon gör. Hon är så himla brunstig just nu så hon är ganska tjurig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback