slide show

Hannah - kallt

Idag har det varit hela 23 minus ute och jag höll verkligen på att frysa ihjäl efter jag hoppat av bussen och skulle gå sista biten till stallet. På skolan idag har vi haft 2 stallektioner, både en teori och en praktisk.Den praktiska lektionen var "sköthäst" vi har fått sköthästar på skolan som vi ska borsta och kolla igenom typ 3 gånger i veckan har vi den lektionen. Om man vill får man även senare tävla sin sköthäst. Jag fick en häst som heter Corville. Det är en ny häst som kommit till skolan. En hopphäst från skellefteå faktiskt. Jag tror absolut det kommer bli någon tävling med honom! 
 
Igår lasttränade jag Lisel och det gick bra faktiskt. Tog ca 25 minuter att få in henne. Hon går nästan hela vägen in sen backar hon ut. vetinte vad som hänt med henne förut var det inga problem alls... tror dock det har att göra med att det är en transport som hon inte är van vid så hon blir lite obekväm av sig. Men det är på god väg det här med lastningen iallafall. 
 
Idag hade jag först tänkte rida men det var så himla kallt ute att jag tyo tappade känseln i mina fingrar redan efter jag tagit in Lisel. Så hon fick sig en vilodag + en helkroppsmassage.  Hon njöt verkligen och började hålla på med tungan haha. Vi har fått lära oss att massera hästar på skolan vilket jag tycker var jätte roligt för att Lisel kan behöva lite massage.Imorgon hade jag tänkt rida, hoppas bara inte det är lika kallt. Blir iallafall en uteritt.
Bjuder på en bild från 2013 när hon just hade fått sitt lilla föl.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback