slide show

Hannah - Markarbete

Jag har varit hemma i skellefteå nu i 3 dagar och lisel har skötts av hennes duktiga skötare Olivia.
 
Just nu är underlaget så pass bra och snön är så packad på banan att jag bestämde mig för att ta fram lite bommar. Emelie var med mig i stallet som vanligt och eftersom hon är mer rutinerad än mig när det gäller hoppning fick hon agera tränare idag! själva övningen var väldigt simpel egentligen det var en bom-1 galoppsprång-klosshinder-1galoppsprång. Jag hade inte tänkt på att ha martingall så hon var lite jobbig med huvudet. Hon har ju int fått hoppa sen i oktober så hon var rätt så pigg.
 
Men jag fick till det riktigt bra några gånger, hade lite problem med känslan nu när jag inte hoppat på ett tag. Vi tog även bort bommarna och la upp klosshindret så det blev typ 80 cm som jag bara rullade på några gånger bara för att få tillbaka känslan eftersom jag inte hoppat på väldigt länge nu. Men när det bara var enkelhinder gick det jätte bra då ser jag avstånden mycket bättre så då kom vi bra alla gånger.
 
Imorgon blir det nog att fara ut och skritta och trava lite lätt eftersom det blev ett ganska hårt pass idag. Riktigt kul att få lite hjälp av Emelie. Hon har endå hoppat mycket längre och mer för tränare än jag har gjort. Behöver bara någon som kan se lite smågrejer för att det ska gå bra för det mesta sitter sen jag tränat för Erica så mycket i sommras.
Jag och Lisel förra året i vindeln 90cm ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback