slide show

Hannah - Sjuk

Självklart har jag åkt på en förkldning nu när jag behöver det som minst.. Jag missade 3 hästlektioner igår och ett prov eftersom jag var hemma från skolan med feber,huvudvärk och halsont.. Men det kan inte hjälpas.
 
Igår krigade jag mig iväg till stallet endå och eftersom Lisel vilade dagen innan så ville jag inte låta henne vila 2 dagar så jag red en sväng endå. For ut och skrittade henne barbacka ett tag och sedan avslutade jag med lite galopp  på ridplanen. Det känns så roligt att rida nu för hon känns så välriden och mjuk i kroppen. Jag hade egentligen tänkt spara ihop till en "lyxbehandling" som mamma säger med akupunktur osv  nu inför tävlingssäsången. Men hon känns så fräsch just nu så jag tror jag väntar. Det kostar u hela mitt studiebidrag och det är inte så kul att spendera hela på något som inte känns väldigt nödvändigt. Istället ska jag spara pengar för att jag ska åka ner till Skelleftå igen och träna för lotta den 22 Mars! :D
 
Idag ligger jag hemma igen.. Och olivia skulle sköta om Lisel idag. Det är så roligt för Lisel verkar sköta sin exemplariskt när Olivia tar hand om henne. Jag får alltid ett sms efter hon ridit om hur fin och duktig Lisel varit och det känns jätte roligt aatt någon annan också kan få smma glädje av Lisel som jag får. Hon rider inte Lisel några bestämda dagar, men hon rider henne endå iallafall 1-2 gånger i veckan :)
 
Nu ska jag även ta och styra upp det här med min nya blogg. Hade tänkt börja med det nu faktiskt, det tar ju ganska lång tid att koda i alla mallar och även fixa en ny header. Jag kommer iallafall gå tillbaka till min gamla blogg. Jag kommer inte skriva ut vad den heter för ens den är klar. Men förhoppningsvis blir den klar senare idag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback