slide show

Hannah - Sadel

Red Lisel faktiskt med Sadel idag det är inte ofta nu för tiden speciellt inte nu när hon bara rids så lätta pass under igångsättningen. Hon fick skritta trava och galoppera mest skritt eftersom hon inte orkar så mycket blir bara någon minut trav och galopp. Idag var hon ganska så stark och inte så arbetsvillig men förväntar mig inte så mycket av henne nu. Men sötast är hon ju iallafall!
Foto: min låtsaspappa Leif
 
 

Agnes - Bloggtorka..

Har ingen aning om vad jag ska skriva. Tråkiga inlägg gör ju så att statistiken sjunker en hel del.
 
Nu har Vannis fått vila i två dar då jag tyckte hon förtjänade det och det kommer aldrig hända igen.. Fattar inte att hon kan bli så otroligt pigg av att vila två dagar, och tjock dessutom! 
Två dagar verkar som 2 veckor. Helt sjukt! Var så nära att flyga av idag.. Imorgon blir det ett dressyrpass tror jag. Hoppas hon inte är lika galen som idag bara. Ska se om jag hittar någon som kan fota oss kanske, var ett tag sen jag fotade dressyr bilder.
 
 

Hannah - Ny stjärna

Igår blev jag bjuden på Grillmiddag hos Erica som har stallet där var även de andra som har sina hästar i hennes stall. fullt av skratt och riktigt god mat så kom ju Ericas nya häst igår också! han var riktigt snygg och påminner om Ville hennes andra häst lite.
 
Lisel får vila idag men ska ridas imorgon:)
 

Agnes - Crazyy!

Bjuder på några bilder på hästarna från igår, dom var helt tokiga i hagen så fotade lite bilder då min kamera var i stallet. Var jätte dåligt ljus då det var så sent så bilderna vart inte så bra men bättre än inget :D
 
Ja ni som sa att man inte ser att Vannis har arab i sig, några kommentarer om det nu?

Hannah - mjuk och fin

Idag lyckades jag få med mig min kompis Felicia som jag är med ungefär varje dag. Dock är hon ute förtjust i hästar men hon fick låna hästkläder av mig. Jag red Lisel barbacka i hagen i mest skritt och lite trav. Hon var riktigt mjuk faktiskt hon stod inte emot på något sätt utan var följsam. Hon fick galoppera ett halvt varv på volt och hon var även mjuk och inte alls stark vilket kännes riktigt skönt!

Sen fick felicia skritta något varv på lisel medans jag gick brevid.
Hon var så duktig hennes mamma har ju massa hästar på hennes gård så hon är ju endå van vid hästar. Bjuder på en bild på mina favoriter!


Agnes - Förlåt!

Tävlingen i helgen har gått super bra! Ponnyn har skött sig utmärkt. Vi for till lycksele redan fredag eftermiddag och då red jag lite dressyr på ridbanan i stallet vart Vannis skulle stå sedan for vi till hotellet.
 
Första klassen på lördagen, som var LC, på lördag gick jätte bra. Jag trodde det var en LD före LCn men LC var första klassen på dagen så jag hann inte gå banan vilket resulterade i att jag red otroligt sakta då jag inte var 100% säker på banan. Men dubbelnollade och det räckte till en trejde plats! Ponny var bokstavligen galen på ärevarvet. Hon stegrade som en galning och var jätte svår att hålla då vi skulle galoppera.
 
I LBn kunde jag ha lite mer tempo då jag kunde banan. Nollade grunden men i omhoppningen gjorde jag världens miss på sista hindret.. Ponnyn är så himla lätt att svänga och jag är verkligen inte van vid det så svängde alldeles för snävt så det vart en vägran! Men resten av banan kändes verkligen så bra. Sista stoppet var verkligen mitt fel. Men är ändå nöjd, hon kändes verkligen fin, vi fick ett bra flyt och en perfekt känsla.
 
Söndagens LB gick inte lika bra. Ponnyn var så fin(som vanligt) men piloten var feg igen. Så det vart ett stopp på andra hindret i grunden. Resten av banan kändes hon jätte fin! Usch vad irriterad jag blir på mig själv. Då ponnyn är som allra finast går jag och fegar ur.. Kan inte säga att jag är missnöjd men inte nöjd. Ponnyn är jag så nöjd över, hon är bäst i alla lägen, men är så besviken på mig själv..
 
Jag lovar er att den dagen vi båda är på topp så kommer vi kunna tävla MSV klasser utan problem för ponnyn är så j*vla (ursäkta) grym så det är inte sant! Hon har sån kapacitet och det känns så tråkigt att jag hindrar henne från att visa det.. Men snart, då jäklar!
 

Alla bilder är fotade av Saga Frohm!
Blå outfit från lördagens LC och orange från Söndagens LB.

Hannah - Costa Fortune

Bjuder på några roliga och söta bilder på Lisels föl Costa Fortune (Lolly) hon var helt tokig då jag släppte ut dom i den stora hagen när jag skulle rida haha hon busade som en galning!
 

Hannah - Barbacka

Idag  så flyttade jag över Lisel och Lolly till deras stora hage när jag skulle rida Lisel Och Lolly blev riktigt glad och sprang runt som en tok. Red Lisel barbacka som vanligt och hon fick även trava och galoppera något varv. det är så kul för när jag fattar galopp så gör hon ett litet glädjeskutt hon är så taggad på att springa.
 
Lisel är stel, stark och riktigt pigg men det är ju kul att hon är pigg och inte seg och tråkig. Efter jag ridit så fick Lisel några godisar och jag tricktränade lite smått i hagen. Mye Nordlund var snäll och fotade oss idag:D
 
 

Agnes - Mot lycksele!

Nu håller jag på att packa för fullt inför helgen tävling i Lycksele. Är riktigt taggad. Vannis är i super fin form. Dock har vi inte hoppat sedan 11 Augsti så hon lär vara otroligt taggad! Hoppas bara det blir positivt taggad och inte negativt så hon bara springer och inte lyssnar, men det lär vi väl se. Tävlar LC,LB på lördag, alltså imorgon och LB på Söndag. Tar med datorn så jag kan uppdatera er. Bara den funkar så att säga. Den har varit lite efterbliven senaste tiden.
 
Skolan började i Tisdags. Otoligt jobbigt och tråkigt. I Tisdags var jag så trött så jag somnade direkt jag kom hem och vaknade på kvällen så hästarna fick vila. Men annars har jag och Vannis varit och galopp tränat i sandgropen. Hon tycker det är jätte roligt men samtidigt jäkligt jobbigt. Verkligen bra träning vilket syns på musklerna :D Sen har vi ridit lite dressyr och mycket roliga uteritter. Är så kul att bara fara ut och rejsa och ha kul!
 
 

Hannah - första galoppen på 5 månader

Idag har jag ridit lisel på ridbanan faktiskt! Erica hade fölet i grimmskaft och gick med henne på banan så jag red lisel under tiden. I alla 3 gångarter faktiskt:) hon var stark stel och riktigt pigg. Men det var riktigt kul att få rida henne på riktigt på banan och allt. Hade till och med sadel.

Efter jag ridit hjälpte jag Erica att bygga en hage som Lisel och Lolly ska få stå i.
Imorgon blir det vila för Lisel men på lördag blir det trav och skritt i hagen hade jag tänkt:)


Hannah - fina ville

Idag så har jag busat med Lisel och Lolly i hagen, tricktränade Lisel sen sprang vi runt i hagen och busade oxh Lisel var jätte glad och rolig. Lilla Lolly sprang glatt efter och ville vara med:)

Sen red jag ville på banan i 40 minuter, blev ett ganska ansträngande pass för honom endå. Tränade mycket galopp på små volter och red ihop honom allt vad jag kunde så han galopperade jätte sakta fram och var ruskigt fin och mjuk.

Ibörjan var han stel och tittig, han försökte låtsas vara rädd för saker men sa åt honom och då skärpte han sig så är riktigt nöjd med dagens pass. Dock märks det att jag inte rider så mycket blev helt slut ju. Men riktigt roligt var det att han gick så bra blir lila glad varje gång när de går så bra:D


Agnes - Ännu en vilodag.

Idag fick Vannis vila igen. Igår galopptränade vi lite. Hon var super pigg och ville gärna springa snabbare än vad hon fick! Var ute i kanske 1 timme. 
 
Men idag är näst sista sommarlovsdagen så for iväg till Byske och var med Kristina. Var hur trött som helst så vi gjorde inte så mycket. Var ute med hennes hund och åt blåbär. När jag kom hem släpade jag mig till stallet och borstade igenom Vannis. Hon uppskattade det verkligen då hon stod och halvsov. Imorgon ska vi och klättra i sandbackarna. Sen tar vi det lungt inför tävlingarna 24-25 Augusti i Lycksele. Är riktigt taggad :D
 
Nu ska ni få ännu en bildbomb på Vannis!
Absolut världens finaste♥

Hannah - Hööks

Imorse for jag och min kompis på en liten roadtrip till Luleå. Där var vi på Hööks och shoppade dock hade jag typ bara några hundra med mig så det jag fick med mig hem blev en blå repgrimma till Lisel, ett långt "ledrep" alltså som ett jätte långt grimmskaft som jag ska ha när jag tricktränar henne. Och den tredje saken blev
"torr schampo" till hästan alltså en spray som man sprejar på en tex kissfläck och den försvinner utan att man behöver blöta med vatten eller så. Riktigt nödvändigt när man har en skimmel haha.. Sen köpte jag ett par tyglar av Agnes Wiksten som hör till mitt Hööks träns ett med sånna här snabbspännen.
 
Men när jag väl var i stallet så testade jag dom nya grejerna repgrimman var Lisel jätte fin i tycker jag iallafall. Sen ledrepet provade jag på henne som ett koppel runt halsen det tyckte Lisel var konstigt och försökte nästan sticka iväg då jag hade det på. Så det blir en sak vi ska träna med senare. Men satte sedan Ledrept i grimmas och tränade att att hon skulle kunna trava brevid mig sen då jag stannade skulle hon göra precis som jag och när jag backade skulle hon göra likadant osv. Det gick riktigt bra dock var hon lite stressad så fick lugna henne och faktiskt klia henne i ansiktet och hon höll på att somna hon var på riktigt bra humör idag iallafall. Tränade stegra från marken typ 3 gånger och hon kom ihåg exakt hur hon skulle göra. Tjollrade på med Lolly också ett tag och bara busade med henne. Lisel fick även skritta i typ 10 minuter med träns på i hagen.
Tog med mig kameran idag och tog lite bilder på finaste tjejerna♥
 
//Hannah
 

Hannah - Snäll bror

Haha vetinte vars jag ska börja men iallafall så har jag helt enkelt glömt bort att blogga.. så typiskt mig har inte enns suttit vid någon dator på hur länge som helst och blogga från mobilen suger. Men iallafall Nu ska jag snart äta middag sen ska jag och min Snälla storebror ta in hästarna och ge dom mat. Min bror erbjöd sig alltså frivilligt att hjälpa till haha så kan det gå:)
 

Agnes - Vilodag!

Igår fick hästarna vila. Vid 4 for jag och hämtade en hund som heter Mynta. Ska vara hundvakt åt henne tills på söndag. Hon är världens spralligaste valp! Helt galen. Dessutom sockersöt. Ska försöka fota henne lite så kan jag bjuda på lite bilder senare. Nu ska ni få ännu mer bilder på mig och Vannis som Amanda har fotat :D
 
finaste ponnyn♥

Agnes - Amanda♥

I Fredags kom ju Amanda Lindborg hit. Fredag kväll red vi ut på Passe och Vannis. Hon fick rida Passe. Det gick bara bra. Vart bara skritt och trav.
 
Lördags-Söndag tävlade jag. Måndag så fick hästarna vila eftersom Vannis tävlat 2 dagar så vi gjorde inte så mycket. Var med Lina och såg film. I tisdags så red vi ut med Linnéa. I onsdags vart dressyr på lägdan bredvid stallet. Vannis var jätte spänd. I slutet slappnade hon av lite mer men för det mesta tjurade hon bara haha.
 
Igår så red vi dressyr igen. I början var hon stel och väldigt stark. Men i slutet av ridpasset, gud så fin hon var! Hon var verkligen jätte fin Amanda fick prova rida henne också. Det gick faktiskt riktigt bra. Vannis bet henne inte i benet så det var ju en bra början. Men Vannis kunde faktiskt slappna av och söka dig neråt lite vilket var kul att se, hon brukar oftast försöka slakta dom som ska prova rida henne. Amanda fotade också så ni ska få massor med bilder:D Ni får ingronera våran fina outfit men kändes mig för lat för att matcha och hålla på, hade ganska bråttom också för den delen.
 
Min fina ponny, glöm inte kommentera nu :D

Agnes - Hej internet!

Mitt internet försvann lördag kväll så har inte kunnat blogga om helgens tävling. 
 
Lördag: Det var hemskt. Föll av på framhoppningen, hindret låg på 60-70 kanske. Vi kom mot hindret och hon var jätte taggad, jag fick hjärnsläpp och tyckte det såg jätte högt ut, stannade henne och hon föll ner på knä med  hindret under magen och jag gled av.. Haha så pinsamt.. Sen efter det var det kört. Hade totalt hjänsläpp. Vågade verkligen inte hoppa. Tyckte 70 kändes hur högt som helst.
Bestämde mig ändå för att gå in på banan och göra ett försök. Väl inne på banan gick det bra fram till hinder 4 då jag fick hjärnsläpp och slutade rida helt. Hon stannade(vilket var super bra!!) men jag tänkte prova hoppa det igen. Då stannade jag henne. Glömde bort att man bara har två vägringar i LB så jag sträckte upp handen och ville utgå sen kom jag på mig själv att jag redan var utesluten.. Ännu en pinsam sak.. Ponnyn var så chockad efteråt, hon ville ju hoppa och kändes super fin men mina hjärnspöken tog över helt enkelt.. Gick direkt och strök mig från Lördagen och söndagens LA. Senare på kvällen efter att pratat med Angelina ringde jag till SRK och anmälde mig till LC på söndagen.
 
Söndag: Kändes mycket bättre. Fick nått stopp på framhoppningen för att jag slutade rida och bara åkte med. Hon gör helt rätt i att stanna då. LCn gick så bra. Vi dubbelnollade och kom just utanför placering. Shit så fin hon var. Dock glömde jag vägen så det fick bli en extra lång väg till 4de hindret! Gick och efteranmälde mig till LB+5 som är 95.
Hon hoppade super fint på framhoppningen. Det vände helt för mig och jag tyckte inte alls det kändes högt.
Var en lite konstig sväng fram till första hindret och det dök upp ganska plötsligt så vi lyckades få en rivning. Resten av banan flöt på super bra tills vi kom till hinder 6. Då tappade jag ridningen igen och och vägrade. När jag kom på det igen vart jag osäker igen och var såå nära på att stanna henne. Men ångrade mig i sista sekund och tryckte till lite extra med benen och hon hoppade det+ resten av banan super bra. 
 
Har ju haft Vannis i 10 månader och vi har aldrig haft motgångar så var på tiden faktisk! Hade verkligen hjärnsläpp lördagen. Men det händer väl alla antar jag! Ponnyn gjorde absolut inget fel alls. Hon hoppade då hon skulle hoppa och vägrade då hon skulle vägra. Sen var hon minst sagt chockad då jag bokstavligen slet henne bort från hindrerna xD
 
Grattis till den som orkade läsa allt men nu ska ni få filmer+bilder som är fotade av Tove och Majas mamma:)
  
 
 
 

Hannah - Vila

igår när jag kom hem så skulle jag vara tyst så stängde av moppen vid vägen och gick med den in till huset och lyckades bränna/skrapa vaden så bestämde mig för att ville ska få vila idag. Han har ju endå gått tre av fyra dagar då Erica varit borta så det blev nog endå bra.
 
Lisel och Lolly var jag med i hagen bara och kliade dom lite dom är rätt så bitna så dom blir helt tokiga när man kliar dom. Mamma följde även med mig till stallet idag, det är faktiskt kul att ha en förälder iallafall som tycker om hästar och tycker om att vara med mig i stallet.
Imorgon ska Lisel ridas igen.
       ♥världens finaste Lisel♥
 
//Hannah
 

Hannah - uteritt

Ville fick idag komma ut på en mystur i skogen, skrittade honom i typ 20 minuter sen fick han trava några olika långa sträckor. Han var mjuk och lydig lilla busen blev ju såklart rädd för några fåglar men annars var han så snäll och duktig:)

Lisel och Lolly fick bli borstade i hagen och dom såg ut att ha det riktigt bra. Tycker Lisels mage har försvunnit lite faktiskt men inte så mycket men hon ser lite mer igång ut iallafall dock måste hennes man klippas den är så himla lång nu den räcker typ över hela halsen.


Hannah - Igår

Igårkväll skrittade jag Lisel i ungefär 15 minuter i hagen, Lolly sprang runt som en tok och busade i hagen medans jag red. Tricktränade lite med henne också och bara tjollrade på är så himla kul att få rida henne igen har verkligen saknat det:)
 
Ville fick sig ett lättare dressyrpass på banan i typ 30 minuter. Travade mest och i olika varv och tempon såg bara till vars jag hade honom och han var riktigt fin. Har ju ridit ut ville så mycket nu på senaste tiden så har som börjat hitta knapparna på honom mer och mer. Förr när jag red dressyr på banan så var jag för snäll med honom och då började han sparka rakt ut och hålla på och jag var inte nog tydlig men nu är det inga problem alls. Han tänker inte enns tanken och det är skönt :)
Foto: Emma jacobsson
 
 
 
hoppas ni kommenterar nu!:D
 
//Hannah
 
 
 

Hannah - ville

Idag har jag varit på tävlingen med Agnes och hejjat på henne!
Efter det for jag till stallet började med att fara ut och skritta ville på långa tyglar i ca 40 minuter bara för att han skulle få röra på sig lite lätt, sen så har jag tränat ligg med fölis och busat runt med henne i hagen sen har lisel fått sig en uppborstning ute i hagen också.
Imorgon blir det ett lättare dressyrpass med ville. Bilder kommer!


Agnes - Nu taggar vi till tusen!!

Ponnyn fixad, allt smörjt och packat nu taggar vi morgondagens tävling!
 
Idag for jag in till stan och hämtade Amanda som kommer hit från stockholmstrakterna. Vi gick och åt på subway och kollade runt om jag hittade någon tröja att tävla i imorgon till mitt nya HVpolo schabrak. När jag hittat en tröja och skulle betala ser jag att "mina" 350 kr är borta. Antingen har jag tappat dom eller så har nån tagit dom. Som tur vart pappa inte alls speciellt sur!
 
Sen for vi hem till mig och for ut och red på Passe och Vannis. Vart bara skritt och trav eftersom Vannis ska tävla 2 dagar så hon måste ha ork kvar och sen är det ju första gången Amanda rider Passe. Men det gick bara bra och Passe skötte sig super!
 
Nu ska vi ta och sova så jag orkar upp imorrn. Ska vara där 9 så jag hinner fota alla mina kompisar sen ska jag även ändra klasser så jag tävar LB, LA :)
 Min nya älskling, oj så fin vannis kommer bli :')
 

Hannah - planering

Erica far ju redan bort imorgon så ska sköta om ville då också, dock är min handled fortfarande vrickad så blir spännande att se hur det går att rida. Fölis blir bara gråare och gråare ska försöka fota henne i helgen så får ni se lite nya bilder på henne för hon är riktigt söt nu när hon håller på att tappa fölpälsen.
 
villes schema ser ut så här ungefär
♥Lördag: vila/skrittas
♥söndag:dressyr på ängen
♥måndag:uteritt
♥tisdag: uteritt
 
 
Lisel
♥Lördag: vila
♥Söndag: skrittas i ca 15 minuter
♥Måndag:vila
♥Tisdag:vila
♥Onsdag skrittas i ca 15 minuter 
 
 bjuder på några film på mig och finaste Lisel 
 

Agnes - Ovisade bilder

Nu ska jag bjuda på några bilder som fotades för ett ganska bra tag sen haha! Fattar inte varför jag inte lagt ut dom, ponnyn var ju super fin!
 
Det är Thelma som fotat alla bilder :D
Kan ju vara för att min sista var ganska hemsk men ponnyn var ju helt galet fin!♥
 

Agnes - Ännu ett grymt dressyrpass!

Idag vart det att rida dressyr igen. Ponnyn hatar mig haha! Nejmen det är så himla rolig att rida dressyr på nu. Hon är så sammarbetsvillig och tycker faktiskt det är riktigt kul! Hon flyttar sig super bra för skänkeln och lyssnar på minsta lilla. Är verkligen jätte roligt då i stort sätt varje dressyrpass blir ett sånt där pass då man verkligen inte vill sluta rida. Ska försöka filma snart så ni får en dressyrfilm.
 
Idag red jag kanske 30 min bortsett från skrittpauserna. Vart mest galopp. Vi tränade på galoppombyten, förvänd galopp och öppna, sluta. Gick bara bra. Hon var avslappnad och uppmärksam.
 
Efter jag ridit kollade pappa igenom henne. För er som inte vet det kan jag berätta att min pappa är kiropraktor, kotknäckare, haha ja kalla det vad ni vill, han kollade iallfall igenom henne och se om hon har några låsningar eller kotor som är fel. Men Vannis var så rak och fin och det enda va att hon hade en liten låsning i bogen. Är så himla skönt att ha en pappa som kan sånt. Så fort det är minsta lilla fel så fixar han det. Men som sagt, rak och fin och hon rörde sig super fint i båda varven.
 
Hon fick lite massage, sedan smörjde vi in hovarna med hovolja och en massa godis.
Nöjd ponny = Nöjd matte!
 

Agnes -

 

Hannah- stukad handled

Lyckades igår att stuka min handled när jag och några kompisar spelade fotboll,
Så typiskt.. Men hoppas att se blir bättre innan söndag då Erica far bort så ska jag rida ville också så hoppas verkligen att det blir bättre, allt är så jobbigt med bara en hand..:(
Sen så har världens bästa pappa köpt en moppe åt mig idag eftersom min andra gick sönder efter 3 veckor så jag ska ha den här moppen tills
Min är lagad då ska jag sälja den:D
Lisel är för övrigt jätte fet..
Hoppas att skrittningen med henne kommer göra någon nytta haha:)


Agnes - Beslutsångest...

Nu är det inte långt kvar till helgens meeting. Är riktigt taggad men har sån beslutsångest.
 
På Lördag är jag anmäld till LC(80) och LB(90) sedan på söndag LA(1m). Men pratade med Erica och hon tyckte jag skulle tävla LB, LA på lördag och LA på söndag också. LC är ju verkligen ingenting för Vannis och vi tränar ju LA, MSV. Vi har dubbelnollat varje tävling vi gjort sen jag köpte henne och haft en eller två rosetter med oss så varför inte göra allt lite svårare så vi utvecklas? Tävlar jag för att vinna så ska jag tävla LC, tävlar jag för att utvecklas ska jag tävla LA. Hon sa också att jag inte skulle bry mig om vad andra tycker vilket var otroligt "nyttigt" för mig att få höra eftersom jag bryr mig väldigt mycker om vad andra tycker och tänker.
 
Som det verkar nu ska jag nog göra så och tävla LB,LA,LA. Eller är det så att hon känns super fin lördagens LA så kanske jag nöjer mig med det och bara hoppa en LB på söndagen. Vi får se hur jag gör, blir nervös bara av att tänka på tävlingen vilket inte alls är likt mig:(
 
Är så otroligt glad att jag har så kunniga och duktiga männsikor runt omkring mig jag kan prata med och få tips om jag funderar över något!
 
 Min räser♥

Agnes - svar på kommentar :)

Vannis är inte en D-ponny som många tror, hon är en C-ponny på 139!
Men hade hon varit en D-ponny så hade LA för henne varit 110:)


Agnes - Fixade fossingar!

Idag vaknade jag och Hannah lite senare än planerat. Hovslagaren skulle komma kl 3 och vi var där vid 10 i, så Hannah hann inte fota då jag red Vannis idag. Vi hann iallfall fota lite mysbilder. Tricktränade lite och gjorde några misslyckade försök till att longera henne. Hon är så otroligt social så hon vill springa så nära en som möjligt och då man ber henne springa bort från en blir hon sur, menmen bara träna vidare på det. Det som är positivt är att hon är otroligt lätt att löslongera!
 
Efter Hannah farit hem fick jag vänta på hovslagaren som var 1 timme sen. Myste med Vannis i boxen medans jag väntade. Snuttan somnade i knäet :') Efter hon fått nya skor for vi upp på ridbanan och red lite dressyr. Hon var verkligen jätte fin idag. Hon var avslappnad, trampade under sig bra och flyttade sig super för skänkeln. Red i ungefär 40min bara lungt eftersom hon hopptränade igår.

Nu ska ni få lite bilder från idag på mig och Vannis :)
Hon har jätte ful stubb just nu.. Råkade klippa lite fel igår haha:(
Men glöm inte kommentera :D

Agnes - Hej igen!

Var ett tag sen. Det har inte hänt mycket under tiden vi haft bloggpaus. Jag och Vannis har tävlat en pay and jump. I 90 fick vi 4fel då vi rev sista hindret i omhoppningen. Sen "debuterade" vi LA vilket är 1m. Hon var så duktig och det gick över förväntan, vi "nollade". Jag råkade rida fel väg men det gör ju inget, perfekt tävling att göra det på iallfall :)
 
Passe går under namnet lugglöse då han kliat bort pannluggen.. Annars har det inte hänt mycket faktiskt. Jag och Vannis har tränat för Erica. Det har gått jätte bra och är super taggad inför helgens meeting på SRK. Ska bli super kul:D
 
 

Hannah - tillbaka med goda och dåliga nyheter

Nu har jag och Agnes bestämt oss för att blogga igen och det känns ju roligt, men tänkte bara berätta lite smått som ni missat under tiden jag inte bloggat. Börjar med de dåliga det är att Maggan har ju dött, ni vet den fina fuxen som jag red ibland riktigt synd hon fick kolik. Sen de bra sakerna är väl att Igår red jag på Lisel igen efter alla månader när jag inte ridit så nu ska hon sättas igång lite smått igen. Och lilla fölet "Lolly" hon har börjar tappa sin fölpäls och bli grå så det blir nog en skimmel av henne iallafall :D
 
Har påböjat lite träning med fölet också har som mål att lyckas lära henne ligga ner, inget jag har bråttom med utan har börjar med att jag ska få lyfa på hennes ben som jag vill hon är ju inte enns 2 månader än. Sen så igår så var hon så duktig hon bugade en klassisk bugning även fast hon tycke jag var lite konstig som höll på att lyfta hennes ben. Lyfte för första gången hennes bakben igår faktiskt. Hon är verkligen rolig lilla Lolly.
 
Lisel tränade jag spanskskritt med från marken igår och hade inget spö att peka med eller något, hon gick ett steg mot mig sen sa jag vinka sen fick hon gå ett steg till och en vinka igen, och då fick hon godis sen gick det bara fortare och fortare så då gick hon ganska snabbt sen, är så glad att hon minns det mesta jag tränat med henne:D
 
 

Teamha - Tillbaka

Hejsan, nu är vi iallafall tillbaka och mer taggade än någonsin på bloggandet!
Hannahs dator är fortfarande trasig med hon ska uppdatera bra endå dock kan ni få leva med stavfel då hon skriver från mobilen men det är en annan sak.  Inatt satt vi och gjorde slängde ihop en egen header faktiskt så den här gången har vi fixat allt själv. Agnes fixade headern och Hannah fixade designen. Dock har det varit mycket tjorv med koderna men vi tror att vi fixat det mesta nu iallafall förutom att det inte går att klicka runt på kategorierna. Men vi ska försöka fixa det! Hoppas iallafall ni är taggade på massor med uppdatering :)!
 
 
- Hannah & Agnes