slide show

Teamha - Bloggpaus!

Som ni märker går bloggandet inge vidare för tillfället. Men Hannah's dator har gått sönder och sedan rider ju inte hon lika mycket nu mera. Agnes är bara allmänt dålig på det här med bloggandet haha.
 
Men vi tar en bloggpaus tills vi fått en ny design och kanske lite längre, vi får väl se :)
 
 

Agnes - haha..

Glömde helt bort mid tidsinställda inlägg som jag skulle fixa. Resultatet vart ett väldigt normalt inlägg om att bloggen fyller 1 år idag. Sen har ni jju länken till vårat första inlägg :D
 
Allt jag hade och säga, grattis till bloggen osv :D
 
Bjuder på en bild på min fina sessa♥
 
 

Hipp hipp hurra!

Idag firar bloggen hela 1 år blablabl osvosvosv soiugahfjghföjghfdsg 
 
http://teamha.blogg.se/2012/july/hej.html#comment hah aomg

Hannah - tränat med fölis!

Idag stod jag med lisel och fölet i hagen tränade lite gamla trick med lisel typ som vinka,puss&buga tränade även lite spagat och det gick bra det med:)

De var så gulligt när lisel vinkade gjorde fölet lika dant haha såg så sött ut:')
Tränade att sätta på fölis grimman idag också från början var hon lite skeptisk men kändes som hon litade på mig när jag busat och hållit på med henne i typ 20 minuter så fick på grimman 2 gånger efter varann sen la jag av, lilla fölet följde mig hela hagen när jag skulle gå hon är verkligen söt lilla fölis!


Agnes - TAGGAD :D!!

Imorgon far jag och Vannis till falmark och ska bo hos Thelma tills Torsdag. Ska bli super roligt och jag är verkligen taggad. Ska fara till stallet och rida sedan packa och fixa allt.
 
Som ni ser har jag bytt header. Vi får leva med den ett tag. Den andra laggade sönder totalt. Vet inte vad som hände. Men jag hoppas vi får vår nya design snart :)
 
lamakamel :')

Agnes - Bästa dressyrpasset!

Igår red jag ett dressyrpass barbacka på kvällen med Vannis. Hon var lite stel i början så skrittade fram länge och red mycket serpentiner, volter osvosv. Då hon slappnade av i skritten började jag trava. Hon var verkligen jätte fin. Hon låg perfekt i handen och slängde inte med huvudet. Hon frustade hela tiden vilket är bra! Red henne i en låg form. Gjorde mycket tempoväxlingar och galoppombyten då hon var fokuserad på mig. 
 
Det är lätt det västa dressyr passet jag ridit på henne. Allt stämde verkligen till 100%. Hon var så avslappnad, öronen spetsade framåt hela tiden och riktigt sammarbetsvillig. Igår var verkligen en sån här dag då man inte vill sluta rida!
 
 
Ska försöka hitta fotograf idag då jag ska markarbeta och småskutta lite :D

Agnes - Spöregn..

Igår for jag till stallet ganska sent då jag sov till kl 1 sen somnade jag om vid kl 3 och sov till 5.. Klev upp lagade middag sen for jag till stallet vid 6tiden. Det var super fint väder ute, sol och kanske 20+. Tog in Vannis och fixade henne. Går ut och ser att det spöregnar... Så himla irriterande.. Hade tänkt rida ett dressyrpass men for ut och busade i skogen istället. Vannis tyckte det var jätte roligt att galoppera och hoppa i vattenpölarna. Vi var ute i kanske 1 timme och 30min. Efter ett tag kikade solen fram igen så vi hade fint väder lite av ridturen iallfall. 
 
Passe fick ett flutäcke i onsdags vilket han lyckades riva sönder efter 2 dagar.. Måste ju vara rekord. Han har även varit påväg att bita i Vannis täcke så jag hoppas verkligen inte han får för sig att riva sönder hennes täcke också!
 
 

Agnes - ?

Usch vad jag är dålig på det är med rubriker.. 
 
I förrgår red jag ut med Linnéa. Vi galopptävlade på en jätte lång äng. Det var verkligen super kul! Sen for vi och klättrade i sandgropen. Det var äckligt mycket flugor och jag glömde vannis flugnät.. Stackaren haha:(
 
Igår kom världens bästa Kristina till mig. Hon har varit på konståkningsläger på Gotland så har inte träffat henne på 3 veckor. Vi for på stan, åt på subway och sen for vi på bio och såg Dumma mej 2 i 3D, haha galet rolig film! Vannis fick gå ganska lugnt igår. Red bara i 30  min lite skritt och trav. Hon är fet som en tunna nu så hårdträning framöver! Den 27 juli ska vi tävla P&J. Det blir 90-1m :D!!
 
Vi håller förövrigt på att få en ny header+design på bloggen igen. Vi har fått många klagomål att det inte går att läsa hela inläggen för att dom 2-3 första bokstäverna försvinner. Så nu ska vi fixa det :)
 
 

Hannah - Maggan & Pajero

Hejsan, nu sitter jag jag bloggar från morfars dator eftersom jag fortfarande inte har någon ny..:(
 
Idag skulle jag rida både Maggan och Pajero och blev dressyr på banan för båda två, lite  lugnare pass för Pajero.
 
Har inte ridit Pajero sen i vintras så var ett tag sen nu, Kände sjukt stor skillnad på honom bara när jag skrittade, han har fått så mycke tryck bakifrån. Han var riktigt stark i början av passet så travade bara något varv sen galopperade jag igång honom för att han skulle bli lite mjukare och de blev han faktiskt. Red i lite öppnor och slutor vilket var lite kämtigt att hålla galoppen i tyckte Paj. Travade sedan av honom och gav mig ville som bara känna på honom lite på banan och han är så mycket finare nu. Hoppas du läser det här Angelina, bra jobbat!
 
Maggan red jag på hackamore för att hon ska få vila sin mun ifrån i helgen då hon tävlades. Började med att trava henne lite lätt med tempo växlingar. Sedan samma sak i galoppen sen hjälpte Olivia mig lite fick testa på ett lätt byte och tycker endå de gick helt okej maggan försökte och jag med. tränade även lite öppbor och slutor med henne för att få henne att lyssna mer. Är riktigt nöjd med Maggan idag jag har som börja hitta knapparna lite mer på henne nu. Hon är riktigt rolig att rida i dressyren :D 
Foto: Olivia Westerlund
fina hästarna :) hoppas ni kommenterar nu :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agnes - Dressyr

Igår red jag på morgonen vid 9 tiden. Vannis var inte alls på humör. Tror damen var lite nyvaken för hon låg och myste i hagen då jag kom dit.
 
Red i kanske 1 timme om man räknar med alla skrittpauser. Hon var väldigt stel så skrittade och ställde henne väldigt mycket tills hon mjuknade. Gav henne en skrittpaus på 10 min sedan började jag trava. Hon var lika stel där. Gjorde mycket halter, förflyttningar, och red mycket serpentiner. Till slut slappnade hon av i traven också. Jämnt stöd i handen, trampade under sig och höjde ryggen. Galopperade inget utan gav mig då hon var så fin i traven. 
 
Idag ska jag rida dressyr igen typ 30min sedan på kvällen ska jag rida ut med Linnéa. Ska rida Passe idag också. Dom har fått stå inne inatt då Passe har så jobbigt med alla flugor. Han har stora sår som blöder.. Stackaren :(
 
Nu ska ni få lite bilder som är tagna för ganska längesen :)
 
 

Hannah- trasig dator...


Hejsan, min dator har nu gått sönder så skriver från mobilen och är ganska less tredje gången jag skriver det här inlägget.. Förbered er på mer stavfel än vanligt;)

Men iallafall så red jag och Erica ut på Maggan och ville idag. Maggan som jag red var riktigt spänd i början och hon tittade även på exakt allt. Men på hemvägen så var hon lugnare och mer avslappnad. Vi red till sandvägarna och travade dom en vända sen skrittade vi hem. En riktigt mysig runda:)

Efter det så borstade jag upp lisel och fölet, lisel hade rullat i en vatten/lerpöl så hon hade lera över hela sig haha hon var inte så fin:)


Agnes - Mysig uteritt!

Idag vaknade jag och Emma kl 3. Lyckat.. Vi klev upp, åt, städade lite sen for vi till stallet. Emma var super gullig och mockade åt mig + packa upp mitt tävlingskåp medans jag var ute och red. 
 
For ut och skrittade i halsring/repgrimma i 40min. Hon var pigg och framåt. Gjorde halter så hon skulle lyssna på mig. Börjar gå bättre och bättre det här med halsring. Duktig ponny! Red ju dock inte bara i halsring utan hade ett grimmskaft som satt fast i repgrimman ifall att, behövde dock aldrig använda det :D Imorgon blir det en lite lugnare uteritt. 
 
 
Muppen♥