slide show

Hannah - helt slutkörd

Har ju varit stadsfesten i skellefteå nu så har varit ute hela nätterna och tagit ut hästarna fredag och söndag nu så har sovit jätte lite och är helt slut i kroppen. men kul har jag haft roligaste på länge!:)
 
Igår skrittade jag ut ville i ca 35 minuter i skogen när vi skrittade på en skogsväg så körde en traktor förbi på ängen intill som han tyckte var jätte läskig men annars var det inga problem med något. fick bara sparka på honom lite frammåt förbi traktorn annars gick det ju också bra:)
 
Idag for jag ut i 30 minuter och skrittade iskogen idag med. Ville var nöjd och frustade hela tiden haha han är så söt lilla busville.
 
Igår när jag gick till Lisels hage och visslade på henne så började Lisel skritta mot mig men lilla fölet kom i full galopp mot mig och kom fram och hälsade haha så söt helt sjukt så mysig hon är. Hon är verkligen världens finaste föl hon börjar bli så modig nu den lillen :')
 

Agnes - Älvsby Ryttarförening

Idag har jag varit på tävling i Älvsbyn. Min trogna Emma har följt med som hästskötare och fotograf.
 
Hon var väldigt spänd på framridningen, efter ettt tag vart de betydligt bättre och hon slappnade av. Red inte fram så länge för det var väldigt kvavt ute. 
 
Framhoppningen, LC: Hoppade bara några gånger och fick ett, två bra språng på varje hinder. Hon vart väldigt taggad och framåt. Finns inte mycket att skriva om det men hon var super fin.
 
Inne på banan vart hon väldigt framåt, inte för mycket men alldeles lagomt! Hon lyssnade bra och stack inte iväg. Vart inte alls mycket korsgalopp och jag hade koll på bogarna. Vi nollade grunden. Vågade faktiskt ta väldigt snäva svängar i omhoppningen då LC börjar bli väldigt lätt för oss nu. Men vi dubbelnollade klassen och vann :D!!
 
Red inte fram mycket till LB:n.. Galopperade igång henne lite. Gjorde galoppombyten, öka minska, osv för att få henne att ha fokus på mig. När hon lyssnade bra så gick jag till framhoppningen.
 
Framhoppningen LB: Hoppade bara 1 gång på räcket och 2 gånger på oxern för att känna lite på höjden.
 
Det var bedömning A1:a och klantig som jag är glömde jag gå omhoppningen men hoppade grunden sen så kollade jag upp vilka hinder det var och sen kollade jag på dom andra som red. I grund omgången kändes hon jätte fin. Hon var lite tröttare så vart lite orolig men inne på banan taggade hon till direkt och vi nollade grunden! 
I omhoppningen satsade jag på att rida i ett lugnt tempo och ta så snäva svängar som möjligt. Lyckades ändå bra tycker jag och ponnyn var med på noterna och svängde bra, och inte in i hindrerna som sist.. hehe:$ Men vi nollade omhoppningen också och kom på en andra plats :'D
 
Ponnyn har verkligen varit super duktig idag, är så nöjd över henne :'D
 
Nu ska ni få film, jag ursäktar min mammas filmning men hon var vääldigt nervös och till hennes försvar så var objektivet ganska värdelöst då det gällde att fokusera och massa hinder ivägen, men tycker hon var duktig som försökte :')
 
 

Agnes - Mina favorit bilder på Passe♥

 

Agnes - Hoppträningen!

Har just kommit hem från stallet. Har duschat ponnyn, flätat svansen och sedan släppt henne på bete. Efter det packade jag allt inför imorgon. Är så taggad! 
 
Dagens hoppträning gick super! Hon var såå fin! Hon var väldigt stel i början då jag red fram. Skrittade mycket och ställde henne, red serpentiner osvosv. Började hoppa över lite bommar. Hannah och Pappa byggde fram en oxer och ett räcke. Hoppade först räcket och fick världens chock då hon hoppade super bra med ryggen! Hoppade oxern och hon hoppade lika bra med oxern där också! Äntligen har hon börjat hoppa bättre med ryggen. Alla övningar har äntligen gett resultat :'D
 
Vi hoppade inte alls mycket faktiskt. Kanske 15 språng varav 7-8 st av dom var väldigt låga.  Vi avlutade iallfall på 110. Fina ponny, hon slutar aldrig förvåna mig :'D
 

Nu ska ni få bilder som bästa Hannah fotat, dom flesta bilder är skickade på Facebook då hotmail krånglade för henne så kvallan vart inte bäst, men bilderna vart iallfall super bra, alltid kul med bilder :D
Visst är hon snygg i sitt nya träns? Dock snokremmen lite sne haha!
Dagens favorit bild, vet inte varför men älskar den!
 

Hannah - Utsläpp

Imorse ringde väckaren 06.10 då skulle jag och Hanna släppa ut hästarna och passade på att mocka och fixa allt för dagen också, har ju ställt om dygnet så somnade kanske halv 3 inatt haha var inte kul att släppa ut hästarna då men aja är man hästtjej så är man!
 
For sen och fotade Agnes och vannis när dom hoppade och dom har verkligen blivit fina är så stolt över agnes, och vannis har verkligen börjat hoppa med ryggen så roligt att se hur fina dom är!:D
nä nu ska jag duscha och förbereda mig inför kvällen är ju stadsfesten nu i Skellefteå:D
 sköter ju även om Ville i helgen ska rida honom imorgon och på söndag, så ville får stå för bilden idag:)
en bild jag tog på fina ville i vintras kring jul :)

Agnes - Både hiss och diss.

Har märkt att det här schabraket är väldigt populärt:
Jw schabraket Union Jack
Jag har det själv och tycker det är ursnyggt vilket är en stor "hiss". En till hiss är att det inte glider speciellt mycket under sadeln även om det inte har stroppar. Däremot måste jag verkligen dissa passformen. Det har verkligen ingen passform alls! Däremot ser det betydligt bättre ut då sadeln ligger på.
 
Ni som har det här schabraket, vad tycker ni om det?

Agnes - KDRF

Nu ska j ag alldeles snart bege mig mot stallet, lasta ponnyn och fara till KDRF(min hemmaklubb). Ska hoppa några skutt på stora utebanan. Har inte hoppat på 2 veckor så kändes bäst att få hoppa lite inför imorrn. Blir inte många skutt alls men ska se till så vi får några bra språng och det känns bra. Hannah ska hjälpa mig och även fota, så bjuder på lite bilder senare!
 
Igår fick jag även reda på att vår hemmatävling den 28 Juli är inställd pga. att vi inte har någon banbyggare om jag uppfattar rätt. Gud så surt! Var riktigt taggad.. Men jag hoppas vi ska ha en träningstävling istället :)
 
 

Agnes - Huvva..

Igår red jag ut med Lina, värsta uteritten på länge. Hästarna var pigga och framåt. Dock lite irriterade på alla flygor och brems. Min plan var att intervall träna men Lina skulle ta det lite lugnare med Passe då han var riden ganska mycket vilket jag tycker var klokt! Vi bestämde oss att rida en slinga så vi kunde rida varsitt håll och mötas efter vägen. Den är cirka 1 km lång. Så vi red den några gånger åt varsitt håll. Vannis var super fin. Och ville gärna springa lite snabbare än vad jag bad henne om så hon försökte tjuvöka.
 
När jag var inne på mitt fjärde varv då jag bara skulle skritta så vart Vannis galet spänd, stannade och vägrade gå framåt. Jag pratade lungt med henne och antog att det bara var Lina och Passe som kom travande så jag tittade runt för att se om jag såg henne. Mitt i skogen såg jag något brunt som rörde sig. Min första tanke var: Vad gör Lina mitt ute i skogen?
Efter ett tag fattade jag att det inte var Lina och Passe utan något annat. När jag tittat ett tag ser det ut som en björn. Vart lite rädd faktiskt. Lät Vannis galoppera iväg därifrån, ganska snabbt hehe.
 

Mötte Lina och sa att hon skulle vända om, vi galopperade tills vi kom ut till vägen. Skakade faktiskt lite.. Kommer inte rida den slingan på länge, om jag ens kommer våga rida i skogen överhuvudtaget. Är så rädd för björnar haha.. Är flera som sagt att dom sätt björn där. Men har ingen aning om det var en björn eller en älg. Dock en ganska stor, knubbig älg med väldigt korta ben haha!
 
Idag vart det dressyr i kanske en halvtimme. Hon var super fin, lite för pigg bara! Orkar inte skriva så mycket om det, och tror inte ni orkar läsa något mer haha :)
 
 
 
 

Agnes - Mina favorit bilder på Vannis♥

Och så min favorit film:
♥♥

Hannah - inte hunnit blogga

Även fast jag har sommarlov har jag så sjukt mycket för mig nu för tiden hinner nästan aldrig sitta vid datorn. Men iallafall så i Tisdags så red jag både maggan och ville.
 
Maggan red jag bort till några ängar och värmde upp lite lätt där med mycke avbrott och öppnor/slutor hon var lyhörd och lite pigg även lite stel i vänster hon la sig på vänster handen  men efter lite lösgörande så var hon ingenting i handen. Red sen vidare upp i skogen och hon fick galoppera en hel del. Stog upp och bara rullade i ett lagomt tempo. Hon är så fin Maggan hon är så himla välriden och går verkligen att jobba hur mycket som helst hon älskar ju att få arbete lite även om hon kan försöka komma undan lite när de blir jobbigt. Hon har endå så bra inställning när de gäller krav. Hon är en riktigt bra och rolig häst, kul att hon blivit frisk nu! :D
 
Ville for jag ut och skrittade i skogen i kanske 35 minuter eller något sånt. Det var gnska mycke flugor med red ju i ericas nya flugridtäcke:) tycker det var riktigt bra men endå jobbigt när dom flög runt fick säkert 3 stycken i ögonen..
 
Nu i helgen far Erica och tävlar maggan så ska sköta om Ville,Lisel och lilla Lolly(fölet) men det går nog bra.
bjuder på 2 gamla bilder på mig och fina Maggan.
 
 

Agnes - Tillbaka!

Hejsan, har ni saknat mig:D?
 
Haha nejmen det vart en lite längre paus än tänkt. Men nu är jag tillbaka och är riktigt taggad på att blogga igen.
Vi ska snart få en ny design igen då den vi har nu inte funkar på mobilen då man inte kan se hela texten.
 
På lördag är det tävling i Älvsbyn. Är riktigt taggad. Det blir LC och LB igen, vå får se hur det känns men det är troligast sista gången jag tävlar LC. Efter den här tävlingen är det 1 månad till nästa tävling som är den 28 juli på hemmaklubb. Då ska jag kanske tävla LB och LA. Men inget bestämt ännu. Vi får se hur det känns. Vill inte stressa fram men just nu känns det som Vannis inte tycker det är speciellt kul att hoppa LC då hon bara blir ofokuserad. Så fort det blir lite högre fokuserar hon mycket bättre och man får direkt en bättre känsla men vill som sagt inte stressa fram. Vi ser hur det går att hoppa LAbanor på träningar :)
 
Nu ska ni få lite bilder från tävlingen i Vindeln, det är Tove Söderström(http://skellefteaekipage.blogg.se) som fotat alla bilder :)
 
haha taggad ponny :')
Glöm nu inte slänga iväg en kommentar :D

Hannah - Mysiga fölet

Igår följde jag med Erica till piteå och fotade och hjälpte henne när hon skulle hoppa för micke. Erica och maggan var så duktiga roligt att dom är igång igen!  Men före vi for tog jag lite bilder på fölet i hagen och gud så söt hon är + att nu är hon modigare och vågar komma fram och hälsa och man får klappa henne:D
 
 
När vi hade kommit tillbaka från piteå så premiärborstade jag fölet jag har ju nästan inte fått röra henne och nu stod jag och borstade Lisel och då borstade jag på fölet också hon tyckte det var jätteskönt de syntes!:)
några bilder från igår
 

Hannah - Jag lever

Hejsan!
Jag har inte kunnat uppdatera nu för jag har faktiskt haft för mycke att göra. har ju klarat moppekortet nu och även köpt en moppe. Har varit i stugan över midsommar och Olivia kom och gjorde kvällen roligare! 
Sen har jag bara varit med massa fina kompisar varit och hälsast på fölis och massa annat. Men iallafall så får vi se hur de blir med ridningen nu. Nästa helg far Erica bort så då ska jag rida ville hela den helgen och såklart sköta om Lisel och lilla fölet.
 

Agnes - Ni får klara er...

.. utan mig i helgen!
 
Jag ska bort nu över midsommar och kommer troligast inte uppdatera någonting. Men jag hoppas Hannah uppdaterar lite så bloggen inte dör helt. Igår red jag och Lina ut ganska sent för regnet hade vräkt ner hela dagen och sedan på kvällen vart det fint väder igen. Hästarna tyckte det var super kul att vara ute och busa. Vi for till en lekpark ute i skogen och hoppade över lite småbänkar. Vannis tyckte det var hur kul som helst och vart galen!
Vi var ute i kanske 1 timme. Vädret var helt underbart. Det var solnedgång och dimma överallt :')
 
 

Agnes - Uteritt :D

Idag red jag och Linnéa ut. Hon fick rida Passe och jag red Vannis. Gick riktigt bra för Linnéa att rida Passe. Dock var han lite överpigg haha. Inte lugn! Vannis var också pigg men lyssnade bra ändå. Vi var ute i kanske 1 timme. Var super trevligt :D
 
Före vi red ut red jag Vannis i halsring i hagen. Det har oftast gått åt h*lvete då jag gjort det men hon lyssnade sjuukt bra idag! Galopperade till och med och hon saktade av direkt jag bad henne. Duktig tjej! Vart verkligen såå glad, känns som det går åt rätt håll nu, vi får bara bättre och bättre kontakt för varje dag :'D
Imorgon ska Linnéa fota och filma så ska rida lite i halsring då också, hoppas hon lyssar lika bra imorgon och jag hoppas ni är taggade på ännu en bildbomb!
 
 

Agnes - Bildeer:D

Nu ska ni få lite mer bilder från i Måndags. Tror gula lilla damen hade lite träningsvärk faktiskt! Hon var väldigt stel och väldigt sur och tjurig. Så försökte bara få henne att slappna av och lossa lite. Så ställde henne lite åt höger och vänster hihi. Nejmen hon var lite räser sen var hon ja lite konstig.. Sen får ni lite bilder på Passe. Red han i halsring i kanske 15min. Fina gamlingen :')
 
Hhaha mobba att jag ser lite mongo ut sen tittar ni på dom fina hästarna istället♥
 

Hannah - lång dag i stallet

Idag spenderade jag hela  5 timmar i stallet och hade saker att göra hela tiden haha. Började med att såklart gå och kika på fölet lite hon är ju för söt:D 
 
Maggan red jag ut på idag jag började rida upp över ängarna och in i skogen.  Där fick hon skritta och trava igång lite sedan när jag kom till en backe så fick hon galoppera där jag hadde en ganska kort galopp på henne så hon fick jobba lite. Ökade sen galoppen och tog tillbaka och höll på så ett tag det vart hon verkligen mjuk av :)
 
Sen fick hon en ganska lång skrittpaus innan jag travade ett tag i olika tempon och galopperade lite även där. Kom sedan fram till en äng som jag travade och galopperade lite lugnt på alltså travade jag av henne fast först lite galopp där jag verkligen ville ha henne avslappnad och hon sökte sig ner och höll kvar huvet där nere och gick verkligen bra! Travade sen av henne där också och klappade en massa på henne hon som var så duktig fick en morot :D
 
Ville for jag ut och skrittade i ca 40 minuter han traskade på bra men var riktigt tittig idag faktiskt nu när an bara skrittar måste man ju använda sitt bus till något ju haha, nej men det var inga problem fina busville :)
 
bjuder på några bilder från dagen :)
 

Agnes - Älskade vän♥

Har snart haft Vannis i hela 9 månader. Tiden går så fort. Även om det bara gått 9 månader har jag insett att jag aldrig komma kunna skiljas från den här ponnyn. Hon har en sån personlighet. När man väl lärt känna henne så är hon helt underbar. Kommer galopperande i hagen och gnäggar så fort man visslar och lägger huvudet i famnen, hur hon alltid ska lägga mulen på axeln medans man knäpper täcket. Sen har hon ju sina dagar då hon är sur på allt och alla, tillochmed det älskar jag för det hör till hur hon är.
Älskar henne mer och mer för varje dar som går, min lilla gul♥
 

Agnes - Vindelns Ridklubb

Har inte kunnat sova en blund inatt. Somande kl 5 så fick 2 timmars sömn. Men lyckades somna i bilen påväg dit. Vi var där vid 11 för det var 5 klasser före min första klass.
 
Framridningen till LC: Hon var jätte fin. Gjorde mycket öka minska osv, för att få henne att fokusera på mig.
 
Framhoppningen: Gick super bra, fick några riktigt bra språng så gav mig ganska direkt.
 
Väl inne på banan tog nerverna över helt och hållet. Red så sjuukt dåligt. Har ingen aning vad jag höll på med faktiskt. Väntade inte på henne utan hoppade "före henne". Hade ingen koll på bogarna, hon var inte inramad för fem öre och det var korsgalopp hela banan igenom.
Var en galen omhoppningsväng jag tänkte göra men eftersom det gick så dåligt så tänkte jag göra en större sväng men inte ponnyn tydligen.. Så vi hoppade typ in i ett hinder.. Jadu, tur att ponnyn är absolut världens bästa och vi lyckades dubbelnolla och vart just utanför placering dock var det något av mina sämsta rundor. Inte ponnyns fel alls, bara mitt!
 
Framridningen till LB: oj så fin hon var. Verkligen avslappnad och lyssnade super bra. For ut efter en raksträcka och lät henne galoppera av sig med lite energi sedan så red jag in på framridningen. Gjorde halter, ryggade, galoppombyten m.m. Hon lyssnade verkligen super bra!
 
Framhoppningen: Pappa hjälpte mig och gav mig lite tips och det gick super bra. Hoppade inte så många språng. Fick en chock då hon nästan hoppade mig ur sadeln. Hon har aldrig hoppat så bra med ryggen! Det blir bara bättre och bättre :D
 
Gick så galet bra den här klassen. Både jag och ponnyn var mer fokuserade. Var riktigt nervös inför kombinationen. Försökte bara att inte störa henne och hon fixade det galant som vanligt. Vi dubbelnollade den klassen också och kom på andra plats. Var verkligen lyckotårar, ponnyn ställer verkligen upp i alla lägen, finafina vannis :')
 
Nu ska ni få film från LBn, har inte betsämt om jag ska lägga ut filmen från LCn ännu, vi får se:)
Titta i 1080(HD) för bästa kvalité
Tack till Emma som följde med som hästskötare och filmare, och till Tove som gav mig riktigt bra tips också såklart till världens bästa pappa som kör mig överallt, bästa ponnypappan man kan ha♥

Hannah - Nyfiken blyg busunge!

Idag när jag kom till stallet så var det spöregn ute så började med att smöja mina träns och martingallen så dom såg fina ut hehe hade tid över så putsade 2 av ericas träns också :D
 
Sen slutade det typ regna och det var ju tur för då kunde vi släppa ut lilla fölet. Vi började med att ställa Lisel i spolspiltan för att tvättabort alla rester från fölningen som hon hade i svansen hon hade ju kvar blod på benen och i svansen. Fölet tyckte det var lite spännande och läskigt med vatten för de skvittrade ju lite på henne men det gick bra.
 
Sen så skulle fölet få gå ut för första gången (sen hon föddes eftersom hon föddes i hagen). Det var lite spännande haha jag ledde Lisel medans robin gick och öppnade hagen och Erica höll koll på fölet. Lilla fölis tappade nästan bort Lisel på väg till hagen så hon vände om och vi fick hålla på en liten stund men det är inte lätt när man är liten.. tur Erica kan hantera dessa situationer!
 
Sen i hagen sprang fölet runt och busade sen låg hon och sov och busade sedan igen och åt såklart hela tiden nästan:) men  så fruktansvärt söt hon är:') har båda massa bilder och film från dagen filmen kommer inte att komma för än i slutet av sommaren men några bilder från dagen kommer nu :D
 
helt sjukt så söt hon är, lite blyg men endå så nyfiken och busig. Fick faktiskt klappa henne i ca 4 sekunder haha :) 
 

Agnes - Morgondagens outfit?

Har ingen anning vad jag ska ha för outfit imorgon.. Vad tycker ni? 
Kommer ju inte ha benlindorna :)
HJÄLP :(!!
 

Agnes - Imorgon :D

Imorgon är det ju tävling i Vindeln. Är riktigt taggad, ska tävla LC & LB. Ska snart fara till stallet och putsa alla saker och borsta igenom ponnyn ordentligt. Ska rida lite lugnt idag. Blir nog dressyr på ängen. Snart kommer Emma hit hoppas jag. Hon ska följa med och vara fotograf/filmare imorgon :D
 
Ikväll ska jag försöka hinna fixa filmen från onsdagens träning, det laggar som bara den.. 
 
Finast♥

Hannah - ÄNTLIGEN KOM FÖLET FRAM :D

Första dagen på mitt sommarlov började endå helt okej eftersom..Imorse den 15 juni 2013 fölade Lisel i sin hage och allt har gått så bra! Lisel är riktigt trött och fölet också verkade det som. Kom nyss hem från stallet båda två behöver få vila lite Lisel var riktigt trött! Men iallafall så blev det ett Sto. Helt sjukt så gullit det var påminnde lite om min gamla sköthäst Matador i ansiktet haha, men känns så skönt att allt gått bra men lilla fölet :D    
E. Contant Q  U. Lisel (42) namnförslagen är just nu Costa Concordia eller Lizette.
 

 
Visst är hon söt? :D

Hannah - Sjuk

Hejsan alla läsare!
vaknade upp imorse och hade feber ont i magen,huvet och i halsen (kunde knappt prata). Det blev bättre och jag for på min skolavslutning det kändes som en evighet att sitta i kyrkan. Men nu äntligen har jag sommarlov!
Dock blir min förkyldning värre och febern stiger så vi ser väl vars allt deta slutar.. fölisen borde iallafall komma när som helst nu! :D
nä nu ska jag ta och sova måste försöka bli frisk!:(

Agnes - Trött och slut..

Har varit i stallet till kl 10 ikväll. Har ridit Vannis och Passe sedan har jag mockat och fixat alla stallsysslor. Känns att det var ett tag sen jag gjorde det för det var jobbigare än det brukar! Dom har ju sått ute sedan början av Juni men nu ska dom få stå inne så Vannis hinner vila upp sig ordentligt till Söndagens tävling. Det närmar sig nu :D
 
Imorgon har vi avslutning. Känns jätte skönt med sommarlov och har massa planer på blogginlägg. Imorgon ska jag försöka fixa filmen från Erica träningen+skriva lite kort om den. Men nu ska jag dejta kudden innan jag somnar sittandes.
 
.. Och till er nattsuddare, här har ni en liten bildbomb som fotades 1 Juni av Emma :D
Min fina sessa♥
 
 
 

Hannah - Favorit

 

Agnes - Lyckat träningspass!

Dagens träning för Erica gick super bra. förutom att jag glömde mina ridstövlar och min padd.. Men är så nöjd över min gula stjärna! Mer info om träningen kommer imorgon, nu ska jag sova och ladda inför sista skoldagen! Är hur trött som helst. 
 
Bjuder på en bild tagen från film, Lina var gullig och filmade med min mobil då min kamera fick slut batteri, så imorgon får ni förhoppningsvis film :D
 
 

Hannah - STOR HISS TILL EQUILINE

Måste passa på att hissa ett märke som är ett av mina favvo märken men nu har dom verkligen designat något i min smak. Tycker dom har så stilrena saker oftast och så här lite diskreta men endå utstickande. helt enkelt riktigt snyggt och fallar mig in i smaken helt och hållet! självklart är det Equline jag pratar om.
de här finns både i Turkos & Cerise. De här har jag hittat på http://www.charlies.nu/
 vilken färg tror ni Lisel skulle vara finast i?

Hannah - Lyckat pass med Ville

Idag blev det en riktigt rolig och mysig uteritt på fina fina Ville. Red in i skogen och red till en tjej som heter Alex i kusmark red förbi hennes hus och vände just där ovanför henne (ni som bor nära vet vars jag menar).  Han fick rulla i en ganska stor galopp men red i mycke tempoväxlingar och det så så roligt nu när det går så bra tt rida honom!
när jag började rida honom idag så när jag skulle börja trava så höjde han bara skallen och segade lite, han gjorde alltid så förr och då sa jag inte till honom och då blev de bara kaos. Men idag så breddade jag handen och sparkade bestämt på honom frammåt sen gav han upp direkt.
 
Helt klockren hela passet inga problem alls. Det är så kul om man rider ihop honom men samtidigt mycket fram han har verkligen häftiga gångarter. så är riktigt nöjd med dagens pass med fina Ville:D
sen fyller ville faktiskt 8 år idag haha:D
 
Lisel fick en hel del pussar och borstade lite försiktigt på henne hon är så otroligt fet nu, fölet kommer vilken dag som helst nu:') är så sjukt taggad sen får jag ju sommarlov på fredag så kommer nog att spendera en hel del tid i stallet och ta massa kort på fölisen, Lisel är inne på dag 332 nu och hon var vaxproppar på juvret så kanske kommer fölet inatt så spännande!!:D
jag och ville för nån vecka sen^
 

Agnes - Joggingtur med den gula damen!

Idag så missade jag bussen så tänkte ta den senare bussen men då somnade jag.. Bra jobbat.. På kvällen hade vi en bjudmiddag som jag blev tvungen att fara på.. Men det var ganska kul ändå :)
 
Så sov vidare och for till stallet vid kl 2. Tog in lilla gul och borstade henne i 1 timme om inte mer sedan for jag ut på en travsväng. Vart bara skritt och trav. Hade henne i en lång och låg form. Hon var väldigt pigg i början men i slutet började hon slappna av, hon frustade och var verkligen sammarbetsvillig. Hon var jätte mjuk och tog stöd på bettet. Var ute i kanske 45min. Hon verkade ha en bättre dag idag än igår. Igår var hon sur på allting. Vägrade galoppera och surade för minsta lilla. Men alla få ha en dålig dag ibland, till och med hästar.
 
Imorgon ska jag träna för Erica Sjöström. Är verkligen taggad. Känns skönt att få träna för henne nu innan jag ska tävla på söndag och få lite tips och hjälp :D
 
Bjuder på några gamla bilder på mig och Benji från en Erica träning, oj vad jag har utvecklats sen dess, och växt! xD
 
fina ponnyn..♥
 

Agnes - Taggad :D

Är riktigt taggad på att blogga igen, bloggen har ju varit låst ett tag men har hört att några av er listat ut lösenordet, inte illa! Den har iallafall varit låst för att vi ska fixa en ny header och design.
 
Under helgen som gått har jag ridit 3 hästar. Linnéa har varit borta så fick äran att rida hennes fina ponny Rover! Dag 1, fredag, vart det uteritt.. Han var galen. Skulle bara skritta och trava lite lungt men det gick inte då det var så mycket mygg så han fick galoppera lite, för lite tyckte han, han kunde tvärsticka, sen tvärnitade han och bockade, haha lilla tokponny! Sussi red Vannis.
 
På lördag vart det ett dressyrpass. Det var varmt och myggigt så han var väldgt irriterad och var allt annat än sammarbetsvillig. Efter ett tag vart han mycket mjukare och avslappnad. Jag vet inte om det kanske kan vara så att han har någon låsning i nacken för han är otroligt stel och hur länge man än rider slappnar han inte riktigt av.. hmm.. Men verkligen super fin ponny!
 
Efter det red jag Vannis. Oj så bra det gick. Hon var jätte fin och avslappnad och lyssnade på minsta lilla. Tjurade inte alls mycket. Sen när jag kollade på bilderna och filmerna såg det inte alls bra ut.. haha vart värsta besviken.. Men tror det kan bero på att hon har väldigt fet underhals just nu då hon bara travat lite smått med huvudet uppe i luften, efter hon blivit vaccinerad. Aja, den ska bort iallafall! Men det kändes bra och det är viktigast.
 
Red Passe också. Han var galen! Han bockade och studsade fram och kunde tvärsticka. Men då han blivit av med lite energi vart han jätte fin. Han försökte komma undan lite genom att jobba bakom lod lite ibland, men annars så var han klockren, fina häst♥
 
Nu ska ni få lite bilder, +ett stort grattis om ni orkade läsa hela inlägget;)
ojoj.. Min blick blir bara dåligare och dåligare... :(
 
 
 

Hannah - Nära nu

Nu är det typ 1 vecka kvar till fölet kommer taggar så sjukt mycket!:') iallafall så idag tog Sofie lite sommarbilder på mig och Lisel sen fotade hon mig och maggan på banan. Skrittade och travade henne lite barbacka och det vainga problem. höll bra stöd  så hon sökte sig direkt neråt och gick riktigt bra faktiskt:)
bjuder på några bilder från dagen!

Hannah -fina fina Ville!

idag när jag kom till stallet började jag med att stå och klia Lisel i hagen oj så skönt hon tyckte att det var hon har blivit ganska biten:( Sen for jag ut och skrittade Maggan hon var pigg och det var inga konstigheter!
 
Sen red jag ut med Angelina jag red Ville som skötte sig riktigt bra! hade hacket idag och det var riktigt myggit ute men annars ett riktigt bra pass för min del. Ville tyckte det var roligt att röra på sig och var taggad men inga problem alls var det. Tycker det känns så bra att det inte är några problem att rida ville eftersom jag och han fick ju som en dålig start. Men nu börjar bättre tider minsann:D
bjuder på några gamla bilder på min och villes dåliga start haha.. bilderna tagna april 2012
tur att jag aldrig flygit av honom iallafall ;D

Hannah - Stolt över min dressyrmupp!

Idag så vaknade jag hos olivia för skulle följa med henne och tävla idag. Hon skulle ju hoppa(jag har tvingat henne) mutade henne med att hon fick ha min gpa och min turkosa outfit och är så stolt över henne hon red som en gud och vann sin klass! så sjukt snygg runda duktiga duktiga! :D
 
Var ju på tävlingen hela dagen eftersom det var på min hemma klubb så jobbade också. Har varit en riktigt rolig tävlingsdag med massa duktiga ryttare och ponnysar! 
 
efter tävlingen följde jag med erica hem och skrittade Maggan i 30 minuter på ängen brevid stallet, hon var pigg och glad som vanligt! Följde med Erica tillbaka till kdrf efter det och hjälpte henne att hoppa och fotade massa med. Sen for vi tillbaka till stallet och jag borstade och myste med fina Lisel i hagen. Hon är så tjock och mysig nu men alla dessa flugor kliar ju så stod och kliade henne länge det tyckte hon inte var helt fel. Hon la upp huvudet på min axel och njöt haha så söt hon är!
bjuder på några bilder från idag:)
Imorgon ska jag rida fina ville ut i skogen^ uppdaterar då :)