slide show

Agnes - Full rulle!

Igår så red jag två hästar. Först red jag Nellys ponny Marwin. Red lite dressyr på hoppbanan. Han var riktigt seg i början och rätt så stel. Smart som jag är hade jag inget spö. Busade lite med han och efter det var han verkligen på hugget. Han är så rolig att rida när han väl piggnar till! Red i kanske 40 minuter. Red lite serpentiner och gjorde mycket ökningar och så. 
 
Efter det red jag Vannis. Jag och Bella bestämde oss att fara ut en sväng. Vi red i kanske 50 minuter eller så. Vart nästan bara skritt och trav. Jag red barbacka men hacket och jag var jäkligt nära på att flyga av några gånger. Ponnyn var mestadels uppe i luften och dessutom var jag kissnödig som tusan haha ingen bra kombination alltså! Vannis tyckte det var jätte roligt iallafall men jag tror hon är missnöjd att hon inte fick av mig dock :')
 
Idag ska jag rida ut igen och imorgon kväll hade jag tänkt hoppträna på nya bettet och se hur det funkar. Förhoppningsvis har jag lite mer kontroll en vad jag har med hacket. Hon blir så himla taggad då vi hoppar så jag får blåsor på händerna när jag försöker hålla henne mot hindrena. Ska iallfall försöka se om jag hittar en fotograf så ni får både bilder och film imorgon:D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback