slide show

Hannah - Hoppträning

Igår hoppade jag för Erica och Lisel kändes riktigt framme redan då jag ridit fram. Direkt jag ökade lite så svarade hon fram på sekunden! Vi hoppade fram på lite småhinder på böjt spår där jag somvanligt låser innerhenden utan att tänka på det. Men eftersom Erica påpekade det så tänkte jag på att inte hålla i den alls nästan och då gick det mycket bättre! Sen hoppade vi en liten lydnadsbana Och det kändes riktigt bra:')
 
Jag hade lite för dåligt tempo märktes tydligt för jag lät hon hoppa lite nära men eftersom jag var klar i handen och hade låg hand hoppade hon endå. Sen fick jag sätta lite mer tryck i galoppen och då gick det mycket bättre:D Lisel var inte speciellt stark heller hon var bara pigg med lyssnade när jag tog tillbaka henne!
 
Idag ska jag rida ut på hackamore och samma imorgon. Sen på lördag och söandag ska jag och Lisel äntligen få vara med och träna för Lotta Sjöberg! Lotta  har tidigare ridit OS så hon är väldigt rutinerad och jag längtar efter att höra vad hon tycker om mig och Lisel. Blir mycket hoppning för Lisel nu men det känns bara bra så vi får träna innan våran 1m debut den 2a augusti! :D
Jag vet att Alicia var och fotade lite igår så vi får se om det kanske kommer lite bilder från gårdagens träning senare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback