slide show

Hannah - Inspiration

Det här är en film som jag tycker alla borde se. Den är 1 timma lång men så otroligt bra. Den här filmen ger mig alltid så mycket inspiration att fortsätta tänka med mitt naturliga tänk, hästarna ska ut möjlighet att uttrycka sig naturligt. Jag ser inget fel att rida med bett om man klarar av det. Jag vet själv att jag haft problem när jag rider att låsa min hand men det kan jag stolt säga att jag inte gör längre. Jag har fått det ur min ridning äntligen.
 
Jag tänkte även berätta att Lisel inte är "rädd" för mig längre. Hon var ju sur i några dagar men faktiskt efter jag ridit i halsring och tricktränat henne lös på en stor yta där hon kunde uttrycka sig blev hon sig själv igen. Som vanligt stod hon och slickade på mig när jag packade hö i hage.
 
I alla fall.. se filmen och tänk på varje ord som sägs. Jag fick mig en rejäl tankeställare första gången  jag såg filmen. Är det värt det att göra illa hästen bara för att kunna "bli bättre" eller vinna en tävling eller så. Min hästhållning är väldigt fri för hästen att visa vad den känner och vill. Såklart låter jag inte den köra med mig eftersom speciellt Lisel är en sån häst som om du för snäll leker hon bara runt med dig. Men en ledare ska få respekt för att den är rättvis. Inte för att den kan göra dig illa om du inte lyder. jaja nu ska jag sluta skriva, kolla på filmen! kommentera gärna vad ni tycker om den om ni har några åsikter :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback