slide show

Hannah - min älskade tjej

Blev sjuk igårkväll men efter 9 timmars sömn blev jag tydligen frisk igen, så skönt! For på skolan även fast jag tänkte vara hemma och vi hade tydligen prov idag.. men tror endå ddet gick bra, det handlade om Hästars foder med proteiner,vitaminer och kolhydrater osv  och det har jag ganska bra koll på. Vi fick även göra individuella val inför 2an och 3an så nu har jag bestämt vilka kurer jag kommer läsa, läser bara de kurser jag behöver för djursjuksköterska men ska även läsa Samhälls 1a2 för att jag har tänkt jobba 1-2 år innan jag ska flytta ner till uppsala i 3 år för utbildning. Om jag ska vara ärlig så har jag redan börjat gruva mig för framtiden. 
 
Jag har vetat vad jag vill bli sen jag var 6 år gammal och står fortfarande fast vid det valet. Det jag gruvar mig mest för är hur jag ska göra med Lisel. Tanken att någonsin sälja henne finns inte på kartan. Hon är min bara min och så vill jag ha det tills hennes sista andetag. Lisel är så himla "mammig" och direkt jag visslar slutar hon äta hö ute i sin hage och sen brukar hon gnägga lite och skynda sig till hagöppningen, varje gång! det var inte så för några månader sen men nu sen vi flyttat är hon världens myshäst. Jag får tårar i ögonen av att tänka tanken att sälja henne så det går inte. Hon kommer isf att få följa med mig  om jag nu ska gå utbildning i södra sverige. Vi får väl se hur det blir men iallafall så kommer hon att stanna hos mig. Helst vill jag ju bo kvar i norra sverige, lär flytta tillbaka till skellefteå när jag gått ut trean är mina planer iallafall.
 
Stallet idag var iallafall supermysigt, en tjej som heter Hanna skulle longera sin häst samtidigt som jag red, det var inte alls lika hårt på banan idag som igår så jag skrittade fram i ca 20 minuter lite drygt sen galopperade jag i en kort galopp tills hon blev riktigt varm då hade jag ett lite aktivare tempo på henne. Hon var sååååå fin idag. Mjuk i kroppen, pytte lite stark men hon "låssnade" ganska fort. Jag fick dock kämpa som en dåre at lyckas rida ihop henne jag klämde så hårt med benen för att samla henne så jag höll på att svettas till döden.. kändes de som iallafall. Sen när vi kom in fick Lisel en Lila grimma och grimmskaft av Hanna som inte ville ha det till hennes Fux. Hon hade tydligen fått med det när hon fick sin häst, helt oanvända och matchar till täcket superbra! :')
 
Vi hade även lite hagmys innan jag åkte hem. Lisel har börjat med en ny grej nu haha.. när jag ska packa hö i hagen från hennes bal står hon och slickar på min jacka hela tiden, hon slutar inte för än jag går iväg xD charmigt men lite jobbigt. Tog en liten mysbild idag som jag bjuder på för att hon var aldeles för söt för att jag inte ska lägga ut den. Min fina fina Lisel <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback