slide show

Hannah - Sursto...

Inatt var en ponny i stallet lös, dom hade inte stängt gallret så hon hade på något sätt lyckats öppna boxdörren. Hon hade levt rövare och ätit upp allas morgon hinkar.. även trampat sönder hinkarna. Medans hon stod och åt upp Lisels hink verkar Lisel ha sagt ifrån och sparkat så hårt in i väggen att en bräda gått av... haha Lisel vilket sursto hon är. Hon var allafall inte skadad eller öm i något ben som tur var.
 
Jag har ju haft min förta dag på praktiken idag vilket ha varit roligt. Jag blev lite chockad när jag kom in i stallet för då stod det en kamel där haha.. dom har en kamel i stallet också. Det kädes lite konstigt att leda ut en kamel till sin hage på morgonen men det var roligt. Vi fick ge hö åt alla hästarna och göre lite sysslor. Våran lunch var säkert i 2 timmar för vi satt inne och pratade med stallägaren  jätte länge hon var supertrevlig och hade massor av roliga saker att säga. En sak var att dom ska ner och ha en uppvisning i Friends arena med deras stjärna Jouline. Dom visar upp trick och även Linedans med häst.
 
Lisel for jag ut på barbacka och myste i skogen. Hittade en väg som tinat upp där jag kunde galoppera annars blev det bara skritt hela vägen.
så här ser Lisels box ut för tillfället..
 

Kommentarer
Postat av: Erica

OJ :O Vilken tur att hon inte gjorde illa sig,hon hade ju kunnat fastna med hoven där, och vad konstigt att hon stog den vägen och sparkade.. Hon är ju allt lite sur ibland ;) Men har ni hinkarna på golvet i stallet?

Svar: jaa verkligen...:/ Men ponnyn var ju lös och stod förmodligen vid hennes krubba typ och käkade ur hennes hink och då sparkade hon bakåt mot väggen.. jo vi ställer hinkarna på varann untanför boxarna för att underlätta när stallet är så stort:)
Hannah Mattsson

2014-11-10 @ 20:41:47
URL: http://ericacox.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback