slide show

Hannah - Underbara varelse

Jag har så himla mycket i skolan så jag hinner typ inte blogga. Det är en högt tempo i skolan och man måste verkligen hänga med annars blir man jätte efter alla andra. 
 
Hursom så har Lisel fått gå rätt hårda pass under veckan fram till fredag. På fredagen så for jag iväg till skellefteå över helgen så en tjej som heter olivia skrittade ut på Lisel. Lördag så fick hon vila. 
 
Igår klippte jag Lisel, jag fick låna min kompis klippapparat gratis så jag passade på när hon erbjöd sig att låna ut den. Lisen fick en halvklippning snett över magen. Jag tycker inte det behövs klippas mer än så eftersom jag inte kommer rida i ridhus jätte ofta. Kommer bli mycket fokus på dressyren i vinter eftersom det blir dressyrtävling i mars hade jag tänkt. Vi får väl se.. hade varit kul att prova igen. Största anledningen till klippningen är för att vi ska tävla om nån vecka innomhus.
 
Passet igår blev ett barbacka pass på banan. Jag red på det raka bettet och jag är helt chockad efter det passet. Jag fick rida min kompis superbusiga unghäst i helgen som är så otroligt känslig för hjälper. Så jag hade kvar min ultramjuka ridning i kroppen sen dagen tidigare. Det var helt sjukt så fin hon var. Jag var otroligt mjuk i handen och hade mycket ben. Hon kom ner i en mjuk form ganska fort och var så otroligt lyhörd. Hon bara sökte efter arbetsuppgifter iprincip. Jag red hela hästen med benen. Tränade halt från galopp utan att ta i henne ens. Hon gjorde klockrena halter och höll kvar huvudet istället för att kasta upp det. 
 
Hon satt verkligen på baken och var som i en uppförsbacke hela tiden. En annan rolig sak var att hon tog stöd på yttertygeln hur bra som helst! hon kunde samla galoppen precis så mycket jag bad henne om och även öka utan att bli stark eller springig. Gårdagens pass var en klockren 10a. Otroligt vilken lycka det är att äga en sån häst som Lisel, hon är verkligen den bästa jag vet.
 Spenderade även typ 5 timmar i stallet och då hade "min skötare" olivia redan mockat och gjort maten. Det är så kul för jag kan verkligen vara i stallet hur länge som helst. Desto mer tid med Lisel desto bättre.
 
Min älskade vän, vilken lycka att jag har dig ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback