slide show

hannah - snöstorm

Senaste dagarna har det verkligen varit snöstorm. Alltså det är helt sjukt vilken vinter. Men jag ska inte klaga eftersom jag verkligen älskar snön!
 
Men när det blåser så mycket är det inte så frestande att rida. Lisel har fått vila i 2 dagar nu pga vädret.. men imorgon hade jag väl tänkt rida.
 
Nu har jag just kommit innan för dörren hem. Jag har varit i skellefteå över en natt och hälsat på min pappa och mina syskon. Jag har även hunnit vara förbi Lisels gamla ägare Erica i hennes stall och följt med henne och Alicia när dem hoppade deras hästar på klubben.  Superkul att få vara med alla hästmänniskor i skellefteå. Jag fick även sitta upp och rida Ericas fina tävlingshäst Quintus. Han är verkligen rolig att sitta på. Han och ericas gamla häst Magic Destiny är dom 2 finaste hästarna jag någonsin ridit. Lisel är faktiskt bara en 3dje plats där. Men då är hon ju så underbar på alla andra sätt också. Jag ska även ta med mig Lisel till skellefteå i någon vecka över sommarlovet vilket kommer bli så fruktansvärt roligt. Att få träna för Erica och vara i världens mysigaste lilla stall igen. 
 
Jag glömde ju berätta att jag fick träffa mina 2 favorithästar (efter Lisel såklart) Finaste Ville och även Lisels föl som snart är 2 år. Hon har verkligen blivit enorm. Gud så stor hon har blivit. Men fortfarande samma nyfikna lilla bäbishäst enligt mig. Dom 2 hästarnatycker jag verkligen om. När Lisel var dräktig och även när hon just fölat red jag Ville väldigt mycket, och när jag väl kom på hur jag skulle rida honom så klickade vi riktigt bra. Han är en häst som jag gärna skulle vilja ha som min egna. Men jag har absolut inte råd eller tid med 2 hästar.
 
En bild från sommaren 2012 med min absoluta favorit♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback