slide show

Agnes - Varför köpte jag just Vannis?

Skrev och publicerade det här inlägget i somras men eftersom några undrade så publicerar jag det igen:)

 
Jag hade väl egentligen inga tankar på att köpa en ny ponny. Hade som accepterat att jag inte skulle kunna hopptävla som jag ville utan fick sadla om till dressyr. Men en dag skickade Angelina ett sms till mig där det stod "Agnes, det här är en helt seriös fråga, vill inte du köpa Vannis?"
 
Tror ni jag blev chockad? Vannis har varit min drömponny väldigt länge men trots det så var min första tanke ett rakt nej. Jag ville inte sälja Benji och det fanns inte möjlighet att ha båda. Men efter jag skrivit med Angelina ett tag gick jag med på att fara och "provrida" henne. Efter det var jag helt fast. Kollade runt på lite andra hästannonser men ingen var ens i närheten av Vannis. Började lite henne lite dådå och jag föll för henne mer och mer efter varje gång. Hopptränade henne och trots att jag var väldigt hopprädd så var jag inte ett dugg nervös. Kände mig så säker på henne. Vi hopptävlade ju även och det ledde till våran första rosett. Svävade på rosa moln, no joke alltså!
 
Men då var det ju fortfarande det med Benji. Jag la ut han på annons och många mejlade men inget hem kändes riktigt rätt. En dag föreslog jag(mest på skoj) att Angelina och hennes familj kunde ta Benji så tar jag Vannis och i slutändan blev det så.
 
Den 20 september 2012 var det bästa men även jobbigaste dagen i mitt liv. Vid kl 8 på kvällen kom Angelina och hennes mamma med Vannis samtidigt som jag stod redo med Benji. Dom lastade ut Vannis och ställde henne i sin nya box och sedan lastade vi in Benji. Självklart föll det massor med tårar då jag stod i transporten och sa hejdå till Benji. Visste ju att han stod i närheten så jag kan hälsa på han när jag vill och att han desstuom kommer ha det bra. Men det gör det inte mycket lättare, just den där känslan att han inte var min längre. Så den 20 september slutade min och Benji's resa men samtidigt började min och Vannis.
 
Ångrar inte en sekund att jag gjorde detta. Självklart saknar jag Benji en hel del men Vannis är dem mest otroliga ponnyn jag träffas och hon har hjälp mig väldigt mycket. Jag är så glad att Angelina gav mig den här chansen, kommer aldrig kunna tacka henne nog! Tänkt så rätt det kan blir, jag hittade verkligen min bästa vän♥
 
Så varför köpte jag just Vannis? - Jag menar, vem kan motstå ett sånt erbjudande?
 

Kommentarer
Postat av: Tomina

Ni är så otroligt fina tillsammans😍💪

2015-01-02 @ 00:32:23
URL: http://tomiinamaukonen.blogg.se
Postat av: Ethel

Hej! Du och Vannis är jättefina! Jag undrar om jag kan få låna henne till mitt luftdjurkonto på instgram
Tack i förhand❤

2015-01-02 @ 14:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback