slide show

Hannah - 2 hästar motionerade

Idag red jag Corville på skolan, För första gången eftersom han är en ny häst på skolan. Det gick faktiskt riktigt bra! Han var väldigt trevlig att rida, svarade bra på mina signaler och väldigt frammåt som häst. Vi red ett ganska jobbigt dressyrpass där vi hade sitsen i fokus. Det var faktiskt skitjobbigt! jag sitter ju som en "hoppryttare" i sadeln och att räta upp mig ordentligt och ha händerna ihop osv, våran lärare är en dressyrtränare, därför väldigt noga med sitsen, det här kommer bli tre jobbiga men nyttiga  år!
 
Lisel fick sig ett kort galoppass på banan, Det var ca 2,5 dm pundersnö på banan så jag stod mest upp och galopperade, lite jobb i trav men mest galopp. Hon är så rolig när hon är brunstig, det var ca 6 hästar till på banan för jag red just före det skulle vara dressyrträning och hon la bak öronen och tänkte sparka när en häst typ var 5 meter ifrån henne. Hon blir verkligen argare än vanligt när hon är brunstig haha mitt lilla sursto <3
Just nu har Emelie kommit hit och ska sova här ikväll så jag tänktee väl försöka vara lite social med henne nu, men jag kan bara säga att jag är så sjuuuukt taggad på att få hoppa för Lotta Sjöberg i helgen. Jag har inte hopptränat ordentligt sen i typ oktober någon gång.
Hoppas  bara lisel vill gå in i transporten annars blir det inte kul alls...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback