slide show

Hannah - Tävlingar 2015

Idag har jag klippt Lisels öron (vilket gick bra av någon konstig anledning.. hon hatar det egentligen). Sen red jag ett kortare dressyrpass på banan. Det var helt otroligt så bra det gick. Redan när jag skrittade fram och började hålla om med benen började hon söka sig ner. När jag började trava så gick hon i värsta fina formen direkt och jag höll hela hennes form genom att hålla om med benen och hålla jätte försiktigt på yttertygeln. Hon var inte det minsta stark. 
 
I Galoppen var hon lika fin, jag kände verkligen att överlinjen kom fram och att hon inte ens nästan bara gick på bogarna. Det var som att rida i uppförsbacke hela tiden! Jag red dock bara i ca 35 min, hon var så himla fin så kändes onödigt att nöta mer eftersom jag märkte direkt jag skrittat fram och skulle dra åt sadeljorden att hon var brunstig nu med. Det känns riktigt kul att få rida för lotta på  lördag. Kan känna mig stolt över att visa upp henne nu när hon faktiskt är riktigt fin i hullet! :')
 
Jag har även suttit och planerat vilka tävlingar jag hade tänkt åka på i år. Har även bestämt klasser redan nu, men det kan lätt bli ändringar där.
 
  • Första tävlingen blir 9 maj (v.19), Piteå ridklubb då jag kommer rida 90-1m
 
  • Nästa blir 6 juni (v.23), antingen Bodens Ridklubb eller Kågedalens Ryttarförening, kan inte bestämma mig.. dom är samma datum.
 
  • v.24 alltså helgen efter det, blir nog Älvsbyn där rider jag 90-1m
 
  • v.32 är det Skellefteå ridklubb där jag kanske bara hoppar en klass vilket blir 105 cm.
 
  • v.34 är det Meeting i Vännes där jag tänkte rida 90-1m första dagen och kanske debutera 110 andra dagen. Beroende på hur allting går.
 
  • Sedan årets sista tävling v.43 Skellefteå Ridklubb Krafthoppet. där rider jag 90-1m.
Så här är det jag skulle vilja iallafall, sen får vi ju se vad pengarna räcker till och i vilket skick jag och Lisel är i. Men just nu börjar Lisel komma i bra form och den här tävlingssäsongen kommer nog att bli jätte rolig. Min plan är att rida 110 i vännes i Augusti men det är absolut inget måste. Vi får se hur allting går. Mitt mål med Lisel är att rida 110 på tävling men jag kommer inte rida några högre klasser än så med henne. Hon fyller ju faktiskt 18 år i Maj. min gamla tant, men hon är otroligt fräsch i kroppen och har nästan inga gallor eller något. Sen är hon ju så otroligt pigg så nog orkar hon gå lättare klasser något år till! :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra Ledin

Blir de inte Luleå nu i februari?:(

Svar: nej, vill hinna hoppa mer regelbundet innan jag ska tävla.. har ju inte tillgång att åka till manege en gång i veckan för jag har ingen transport:(
Hannah Mattsson

2015-01-13 @ 22:59:57
URL: http://skellefteaekipage.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback